En æra er slut: Paradise Hotel skrottes på tv

Foto; TV3

Når der den 1. januar fyres op for endnu en sæson af Paradise Hotel, så bliver det med en stor ændring. Det vil nemlig ikke være mulgit at se programmet på tv.

Siden 2005 har danskerne kunnet følge andre unge danskere, der er taget af sted til Mexico, hvor de bor på et luksusresort. Her drikker de unge sig fulde, skaber drama og fester, og så gælder det i bund og grund om at være det sidste par tilbage.

I 2019 blev den 15 sæson så sendt på TV3, men det blev altså den sidste sæson, som danskerne kommer til at se på tv-kanalen.

Læs også

Janni Ree med bizar afsløring: Vi kigger ned i toilettet hos hinanden

Selvom Nordic Entertainment Group allerede har meldt ud, at der kommer en sæson 16, og at der er premiere på programmet den 1. januar, så bliver det altså ikke muligt at følge de festglade danskere på tv, som man ellers har været vant til.

Til Ekstra Bladet har TV3 nemlig fortalt, at man rykker programmet online i stedet, og dermed vil man skulle have et abonnement på Viaplay eller en Viafree-konto, hvis man vil se den 20. sæson af Paradise Hotel.

Ifølge TV3 skyldes det, at de vil styrke Viaplay og Viafree, ved at gøre Paradise Hotel eksklusivt på de tjenester.

Det kan dog også hænge sammen med, at programmet har oplevet et massivt fald i antallet af seere, der følger med på tv-kanalen. Programmet peakede i 2010, hvor mere end 300.000 danskere så med, mens det har været svært for TV3 at samle mere end 100.000 til de seneste programmer.

Mange ser dog stadig Paradise Hotel hos Nordic Entertainment Groups streamingtjenester, og derfor giver det mening for dem at flytte det.

Læs også

Har du tanket på denne tankstation? Benzin og diesel blev byttet rundt:

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip