Har du tanket på denne tankstation? Benzin og diesel blev byttet rundt:

Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

Har du fyldt benzin eller diesel på din bil i går? Så bør du hurtigt undersøge, om det er den 'uheldige' tankstation, som du har tanket hos.

Enhver der har taget kørekort ved, hvor skidt det er for ens bil, hvis man fylder det forkerte brændstof på.

Kommer man til at fylde diesel på en benzinbil eller benzin på en dieselbil, så er man nødt til at ringe efter hjælp, så man kan få tømt sin tank, inden man starter op for motoren.

Ens motor kan nemlig blive fuldkommen ødelagt, og derfor er det også rigtig uheldigt, det der er sket på en OK-tankstation i går.

Læs også

Ny lov kan ramme mange tusinde danskere: Skal betale penge efter nytår

OK har udsendt en pressemeddelelse hvor de skriver, at der ved en fejl er blevet fyldt diesel i blyfri 95-tanken og blyfri 95 i diesel-tanken.

Det skete i går den 5. december klokken 14:20, da en chauffør skulle fylde tankene. Den selvsamme chauffør opdagede selv fejlen klokken 17:30, hvor tankstationen blev lukket.

Desværre nåede flere bilister at tanke på OK-tanken, der ligger på Jydekrogen 1 i Vallensbæk. De bilister vil OK meget gerne have fat i.

Det er hos denne OK-tankstation, at der blev byttet rundt. Foto: Google Maps

OK påtager sig ansvaret

OK oplyser ikke hvor mange bilister, der er tale om, men de fortæller, at 30 af tankningerne er foretaget med andre betalingsmidler end et OK-kontokort, og derfor har de ikke mulighed for at kontakte dem.

Derfor bør du ringe til OK på 70 10 20 33, hvis du er en af de bilister, der har tanket på denne OK-tankstation i går, hvor der blev byttet rundt på produkterne.

Rasmus Boserup der er pressechef i OK fortæller, at hvis folk oplever motorproblemer på grund af det skadelige produktmix, så vil OK påtage sig ansvaret for udbedring af skaden.

De bilister der har tanket Oktan 100, er ikke berørt af fejlen.

Læs også

Advarsel: Salmonella fundet i hakkekød - Solgt i hele landet

 

 

Dagens Gossip