Endnu en realitydeltager er anklaget for voldtægt

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kort efter at realitydeltageren Teitur Skoubo blev idømt mere end to års fængsel for voldtægt, skal endnu en realitydeltager nu for retten anklaget for en lignende forbrydelse.

For kun omkring én måned siden blev den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder, Teitur Skoubo, som desuden har medvirket i realityprogrammer som 'Singletown' og 'Ex on the beach', idømt to og et halvt år fængsel for at have voldtaget en kvinde i en lejlighed under en bytur sidste efterår. 

Teitur har anket sagen, men er fortsat fængslet, og nu skal endnu en realitydeltager ifølge Ekstra Bladet for retten, fordi vedkommende er tiltalt for voldtægt. 

Læs også

Fie Laursen i 180-graders vending: Tager afstand til Teitur

Der er nedlagt navneforbud i sagen, og det er derfor ikke tilladt at beskrive tiltalte, så vedkommende kan identificeres, men avisen skriver, at der er tale om en tidligere mandlig realitydeltager i 30'erne, som er tiltalt for at have voldtaget en sovende kvinde sidste sommer. 

Ifølge anklageskriftet fandt voldtægten sted i Aarhus d. 27. august sidste år, hvor manden er mistænkt for at have indledt samleje med den sovende kvinde uden hendes tilladelse. 

Hun var angiveligt så fuld og træt, at hun befandt sig i et stadie, hvor hun hverken var i stand til at gøre modstand, sige fra eller give samtykke. 

Sagen skal for retten i Aarhus på fredag, hvor anklageren går efter fængselsstraf. 

Strafferammen er op til otte års fængsel.

Læs også

Det siger vennerne om Teiturs dom

 

 

 

Dagens Gossip