Esben Dalgaard om uventet venskab: "Det føles enormt naturligt"

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Esben Dalgaard har fået en ny ven.

- Det her er mig. Og det næste foto er Jakob. Vi bor på samme vej. Sådan indleder skuespiller Esben Dalgaard et opslag på Instagram.

Den 45-årige skuespiller fik konstateret modermærkekræft tilbage i 2012, men seks år senere, i 2018, blev han ellers erklæret rask.

I september sidste år kunne han så fortælle, at sygdommen desværre var vendt tilbage igen.

Læs også

Ny aftale sparer dansker for millioner: Stor gruppe danskere får skattefrit beløb

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. Det er også tilfældet her.

Sygdommen har nemlig givet Esben et helt nyt venskab med Jakob.

- For et lille år siden kendte vi ikke hinanden. Men med 14 dages mellemrum blev vi begge ramt af uhelbredelig kræft. Billederne her er fra hver vores første behandling. Vi havde nok stadig ikke kendt hinanden, hvis det ikke var for vores hustruer, som hurtigt fandt et fællesskab som pårørende. Både Jakob og jeg har det godt idag. Jakob er “kræftfri”, og jeg følger godt efter.

Foto: Instagram

I et interview med Newsner fortæller Esben Dalgaard, at det er trygt at tale med en ven, som ét hundrede procent forstår de tanker og bekymringer, man som kræftpatient har sig.

– Når vi ses, taler vi nogengange om sygdom, men det er oftest alt muligt andet vi taler om. Det føles rart, trygt og enormt naturligt at have den fælles forståelse, at hvis behovet er der, kan vi dykke ned i det tema, mens vi ikke behøver det, hvis behovet ikke er der. 

Læs også

Thomas Blachmans kæreste smider alt tøjet

 

Dagens Gossip