Felix Smith efter dødsfald: Det fortryder jeg rigtig meget

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Tv-værten kommer med en barsk afsløring, som han den dag i dag fortryder rigtig meget.

Når mad-programmet ‘Til middag hos’ ruller over skærmen, deler deltagerne tit en masse personligheder og skelsættende oplevelser fra deres liv.

Det var også tilfældet, da skuespiller Ditte Hansen i sæson 12 inviterede Katherine Diez, Felix Schmidt og Christian Grau indenfor på sin husbåd.

Læs også

Mand trodser vinteren med iskold vinterbadning: Men se nu kort efter han hopper fra badebroen

Her fortalte hun, at netop den var blevet købt, fordi hun blev voldsomt påvirket af, at begge hendes forældre gik bort tilbage i 2016. I sidste afsnit er det litteraturkritiker Katherine Diez, som lægger hus til.

Hun danner til dagligt par med Adam Price, men det er forholdsvis nyt. Under middagen falder snakken endnu en gang på forældre, og her kan Katherine afsløre, at hun ikke ser sin far. Det har hun ikke gjort i tre år.

– Jeg cuttede kontakten til ham, efter mit tidligere forhold til en minister i den siddende regering… efter jeg blev kærester med ham. Det brød min far sig ikke om, hvilket han gav udtryk på en så hård måde, at jeg valgte at sige “nu kan jeg ikke mere”, deler Katherine Diez.

Det får tv-værten Felix Smith til at spørge, om det var fordi, at kæresten var politiker. Det viste sig så at det var fordi, at det var en socialdemokrat.

Katherine havde i en periode et forhold til Dan Jørgensen, som også er minister i den nye SVM-regering.

Efterfølgende fortæller Katherine, at faren har prøvet at forklare sig og sige undskyld, men det er hun endnu ikke parat til at tage ind.

Og det er netop det, som får Felix til at reagere prompte.

– Jeg vil bare sige, at min far døde, mens vi var uvenner. Vi havde ikke talt sammen i tre år. Min biologiske far. Det fortryder jeg rigtig meget, siger Felix og kommer med en opfordring til Katherine:

– Så bare husk, at der er en dag, hvor han dør… og ikke er her mere. Hvis han stadig er her, og hvis I overhovedet er i stand til at kommunikere med hinanden, så vil jeg altid anbefale, at man gør det.

Læs også

Tragisk ulykke: Person fundet død i vandet

 

Dagens Gossip