Felix Smith flytter fra kæresten efter 14 år sammen: ’Det er en svær tid’

Foto: Scanpix

​Den landskendte tv-vært- og personlighed Felix Smith, er efter 14 års parforhold flyttet fra kæresten Marie Schmidt.

”Det er en stor beslutning, men den har været længe undervejs. Vi gør det i enighed og med stor kærlighed til hinanden. Det er en svær tid, især for børnene, og vi beder derfor om ro og fred,”

Sådan lyder fra Felix Smith i et opslag på sin Instagramprofil.

Læs også

Ringede og undskyldte til Løvens Hule-deltager:

Dermed slutter 14 års parforhold, der har ført to børn med sig, på henholdsvis seks og 12 år.

Ifølge Ekstra Bladet har Marie Schmidt ligeledes på sin Instagramprofil lagt et lignende opslag op, med præcist samme billede, og nærmest samme tekst, som Felix gjorde. Hun tilføjer dog – ”alt bliver dejligt igen,”

Hvorvidt bruddet kommer til at påvirke Felix Smiths karriere, må tiden vise, men den 44-årige tv-kendis har tidligere fortalt Femina, at Marie var vigtig for ham, når han kom hjem fra arbejde, og ikke ville tænke mere på medieverdenen.

”For mig er det en gave at være sammen med et menneske, som ikke er i nærheden af den branche, jeg bevæger mig i. For så meget interesserer den mig heller ikke,” – fortalte han i 2018 til magasinet.

”Jeg har brug for at være et helt almindeligt menneske, når jeg har fri, og man kan ikke finde nogen, der er mere ligeglad med den verden, jeg arbejder i, end Marie. Det er jo ingen hemmelighed, at min branche godt kan være lidt højtflyvende indimellem, og Marie er bare et træ at komme hjem til. Det var noget af det første, jeg forelskede mig i ved hende,”

Mere hører vi nok ikke om denne sag lige foreløbigt, da Felix har bedt om fred og ro, både for sig selv, og resten af familien.

Læs også

DMI: Nu kommer frosten igen

 

 

Dagens Gossip