DMI: Nu kommer frosten igen

Meldingen fra DMI er ganske tydelig. Vi går en koldere tid i møde, hvor vi igen vil opleve frostgrader.

Vi har nydt et par uger med formidabelt forårsvejr, selvom vi ikke helt er der, hvor foråret for alvor er i gang.

Dage med helt op til 15 grader og næsten sommerligt vejr, bliver desværre erstattet af en koldfront, der sender kold luft ind over Danmark.

Læs også

71-årig stjernemusiker overrasker: Far for sjette gang

Allerede i dag kan temperaturen dykke ned under frysepunktet enkelte steder i landet. Dette sker dog først, når vi rammer forbi midnat.

Dagtemperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 8 grader, mens nattetemperaturen forventes at ligge på -1 og 5 grader.

Sådan bliver vejret i weekenden

Lørdag forventes en tør dag med en del sol, men der vil i perioder komme skyet vejr rundt omkring i landet. Temperaturen kommer til at svinge meget, og den vil på sit højeste ligge på 11 grader, mens den på sit laveste vil ligge på 5 grader.

Søndag forventes tørt vejr med nogen eller en del sol. Særligt i de sydlige dele af landet, vil der komme perioder med flere skyer.

Temperaturen ventes at ligge på mellem 5 og 10 graders varme. I løbet af aften og natten vil der først være tørt klart vejr, men senere vil der komme skyer.

Nattetemperaturen vil ligge på mellem 0 grader og 5 graders varme.

Fra på mandag vil temperaturen desværre dale endnu mere, og sådan vil det mere eller mindre fortsætte hele ugen. Flere dage vil vi opleve nattefrost, og temperaturen vil visse dage ikke overstige 5 graders varme.

Det hele skulle dog vende igen, når vi når hen til cirka midten af marts.

Læs også

Ringede og undskyldte til Løvens Hule-deltager:

 

 

Dagens Gossip