Fie Laursen afslører: Jeg dater rige mænd for penge og gaver

Skrevet af Emil Ryttergaard

378 uger siden

|

01/03/2017
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den populære kendisblogger indrømmer nu, at hun dater for at få gaver og penge. Men der én ting, Fie Laursen ikke vil gøre for hurtige kontanter.

Dagens topnyheder

Sugardating er et forholdsvist nyt begreb herhjemme, hvor primært unge piger sælger deres selskab for til gengæld at blive overøset med dyre gaver og gode penge.

Fænomenet er blevet diskuteret ivrigt, for er sugardating i virkeligheden en moderne form for prostitution, eller er det et harmløst og hyggeligt?

Spørger man den 20-årige kendisblogger Fie Laursen, som tidligere har deltaget i Paradise Hotel, så er der intet i vejen med at sugardate og blive forkælet, så længe man sætter klare grænser. På sin blog skriver hun, at hun selv er begyndt at modtage gaver og penge for dates.

- Det, jeg godt kan lide, er at have paypigs, også kaldt pengeslaver, som de kalder sig selv. Jeg er en pige, der elsker det materielle og følelsen af at blive forsørget, selvom jeg også selv har et arbejde, skriver Fie Laursen.

- Der er intet seksuelt inde over mit forhold til mine sugardaddies. Det er mænd, som elsker at følge med i det, jeg laver, og de elsker følelsen af, at jeg går i det, de har købt til mig.

Blandt de største gaver, hun har fået, er en Macbook samt en iPad og en iPhone 6 Plus. Hun forklarer, at hun ikke møder mændene fysisk. De sender hende blot gaver, fordi de har lyst. Måske fordi det tænder dem.

I enkelte tilfælde kan hun finde på at lave en video, hvor hun åbner sine gaver. Det glæder nemlig mændene at se hende pakke godterne ud.

Kun en enkelt gang har hun mødt én af mændende, hvilket hun ellers ikke generelt gør.

Den allerstørste gave, som Fie Laursen har modtaget, var 14.000 kroner for at spise middag med en af sine ‘pengegrise’, hvor der dog også var grænser for selskabeligheden.

- Jeg har aldrig solgt min krop og ikke engang fået penge for et kys. Det er ikke noget, jeg bevæger mig ud i, slår den kendte blogger fast. 

Til gengæld afviser hun ikke at møde flere mænd:

- Jeg har tænkt på at tage på en sugardate igen, men så skal det også være til den rigtige pris. Det er som sagt forskelligt hvad folk går ind for og hvad de kan lide - personligt synes jeg, det er et fedt koncept. Jeg får det materielle kick, jeg elsker, og de får det kick af at forkæle, som de elsker. It’s a win win situation.

Man skal passe på med at stikke snuden for langt frem på de sociale medier, hvilket en australsk mor fandt ud af, da hun delte dette billede