Fie Laursen beder fans om hjælp: Kastede blod op i nat

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen måtte i nat bede sine følgere om hjælp til at finde en diagnose på, hvorfor hun begyndte at kaste blod op.

Det er aldrig rart at ligge søvnløs om natten, fordi man har kraftige smerter og samtidig kaster blod op.

Ovenstående var tilfældet for influenceren og OnlyFans-profilen, Fie Laursen, der via Instagram bad sine følgere om hjælp.

Fie Laursen bad nemlig sine følgere hjælpe hende med at stille en diagnose, da hun ikke havde mulighed for at kontakte egen læge i løbet af natten.

Hun fortalte til følgerne på Instagram, at hun var svimmel, havde smerter i maven, og at hun kastede blod op.

Til mediet Se&Hør bekræfter Fie Laursen symptomerne hun havde i løbet af den rædselsfulde nat, og hun fortæller ligeledes, at hun nu har fået fat i lægen, og at hun skal tjekkes for mavesår.

“Jeg skal tjekkes for mavesår osv., fordi jeg har kastet blod op, været svimmel og haft smerte i maven hele natten,” fortæller Fie Laursen til Se&Hør.

Turbulent år for Fie Laursen

Influenceren har haft et ganske svært 2021, selvom der blot er gået fire måneder.

Hun har jævnligt i medierne fortalt om de mange ting, der er sket i hendes liv, hvor hun blandt andet gik fra sin kæreste, fordi hun fandt ud af, at han stjal fra hende.

Derudover konverterede Fie Laursen tidligere på året til Islam, efter at Allah ifølge Fie Laursen hjalp med at få hendes hunde tilbage igen.

Sidst men ikke mindst, så er Fie Laursen også tidligere på året blevet beskyldt for incest med sin bror Boris Laursen, som hun fortsat bor med i den spanske by Marbella.

Læs også

Fie Laursen er konverteret til Islam

 

Læs også

Fie Laursen slagtet i ny video: Beskyldes for incest

 

 

Dagens Gossip