Fie Laursen slagtet i ny video: Beskyldes for incest

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

I en ny video, der er lavet Fies brors tidligere ven, beskyldes Fie og Boris for incest.

I en nylig frigivet YouTube-video har Boris Laursens tidligere ven, Mathias Hougaard, skudt med skarpt mod både Fie og Boris.

Læs også

Efter skærpede rejsevejledninger: Nu reagerer Lea Hvidt Kessler på shitstorm

Oprindeligt var de ellers perlevenner, hvilket dog sluttede for et par måneder siden, efter at have forsøgt at indgå et samarbejde om 'Content Holdet'. 

Med egne ord var deres hensigt med samarbejdet at revolutionere dansk YouTube med indhold, der aldrig var set før. De blev dog ikke til mere end en udgivet musikvideo eller to, før venskabet mellem de to gik itu. 

Det har Mathias Hougaard flere gange omtalt i videoer på sin YouTube-kanal. Her lægger kan bestemt heller ikke skjul på, at han ikke er glad for Boris Laursen. 

Til trods for, at han ikke har holdt igen, har Mathias alligevel formået at tage den til næste niveau. Han har nemlig frigivet et såkaldt 'diss-track', hvor han skyder med skarpt efter Boris. Det er i denne musikvideo, at de grove beskyldninger kommer frem. 

Undervejs i musikvideoen viser han private beskeder fra folk, der er eller har været tæt på Boris. Blandt andet fremviser han beskeder fra hans ekskæreste Josefine. 

Som forventet er det dog ikke blot Boris, der står for skud. Mathias hiver nemlig også Boris' søster Fie Laursen ind i musikvideoen. Her tager han for alvor bladet fra munden, da han beskylder det kendte søskendepar for incest. 

Det er dog ikke alt. I musikvideoen ser man også, at Mathias har modtaget beskeder fra Fie Laursen, hvori hun skriver, at han har taget steroider. 

Sangen har en varighed på omtrent to minutter, og på den tid formår Mathias at sende rigtig mange svinere afsted. Derfor kan man heller ikke just sige, at han har holdt igen med beskyldningerne mod både Boris og Fie Laursen.

Læs også

Kvinder går amok over lækker mand på flugt

Du kan se den omtalte musikvideo fra Mathias Hougaard herunder: