Fie Laursen deler stor nyhed

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Realitypersonligheden Fie Laursen har delt en stor nyhed på de sociale medier.

Det er ofte negative nyheder, der får Fie Laursens navn i medierne, men denne gang er det en rigtig god nyhed, som den unge realitypersonlighed kan dele med alle hendes følgere.

På Facebook har Fie Laursen nemlig ændret sin status, så hun nu står til at være i et forhold. Det forhold bekræfter og uddyber Fie Laursen selv på sin egen instagramprofil.

Læs også

Nyt system på vej til danskerne

Her fortæller hun blandt andet, at hun endelig føler, at hun har fundet en kæreste, der sætter pris på hende og ikke på ‘Fie Laursen-brandet’

“Igennem alle mine forhold har det både føltes forkert og pretiøst, at det var så offentligt. Jeg kæmpede altid med ikke at føle mig elsket, for den jeg var, men for hvad jeg kunne give,” fortæller Fie Laursen i opslaget og fortsætter:

“Jeg har ikke før nu mærket, hvordan det er at blive kaldt nogens kæreste, for den jeg er – og ikke for det ‘Fie Laursen’ bringer til bordet af fortjeneste. En kæreste som bringer nærhed og intimitet til bordet. Jeg har fundet en, der bidrager med styrke til mit mentale helbred, en der holder om mig, når kameraet er slukket, og en, der har sit eget liv, som er helt anderledes for mit,” fortæller hun.

Deler ham ikke på hendes sociale medier

 

Fie Laursen fortæller også, at hendes kæreste ikke er på de sociale medier, og det er noget der glæder hende. Derudover så ønsker hun heller ikke at dele ham på hendes egne sociale medier.

“Denne gang er dette MIT. Vi nyder og værner om vores private lille kærlighedsrede. Jeg er endelig oprigtigt lykkelig med en, som lader mig vokse og udvikle mig, og som ikke stadig ser mig for fortidens dumheder og livslæringer,” lyder det fra den tidligere Realitydeltager.

Læs også

Politiet holder særligt øje med disse danskere