Fie Laursen er blevet single - Her er grunden

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Bloggeren og realitypersonligheden Fie Laursen er ikke længere sammen med sin kæreste. Det fortæller hun i en ærlig video på Youtube.

I løbet af den seneste tid har realitypersonligheden Fie Laursen været en del i medierne. Særligt på grund af sit forhold til kæresten Daniel, som hun lavede flere pranks med.

Læs også

Fie Laursen raser: Fandt sin kæreste i seng med MGP-stjerne

Senest hun var i medierne skyldes dog, at hun følte sig nødsaget til at gå under jorden på grund af en stalker, der truede hende på livet. Stalkeren har der ikke været mere om siden, men til gengæld er der nyt om Fie Laursens kærlighedsliv, hvor hun nu kan afsløre, at hun igen er blevet single.

Det gør hun i en video på Youtube, der har fået titlen ‘Vi har slået op, og her er grunden’.

 

Indledningen af videoen indleder hun med følgende.

“Den her video bliver ikke redigeret, den bliver bare smidt direkte op på min kanal, og det er fordi, at jeg har nogle ting på hjertet, jeg gerne vil snakke med jer om,” lyder det fra Fie Laursen der fortsætter:

“Der er flere forskellige grunde til, at vi er slået op, men den største grund er, at jeg…. Altså det der skete er, at der skete noget i Daniels liv, som jeg ikke kan sidde og snakke om.

“Men der skete nogle ting i Daniels liv, der gjorde, at han var nødt til at flytte tilbage til Norge. Jeg ville gerne være taget med, men jeg kan ikke flytte til Norge på grund af reglerne om plastikkirurgi,” fortæller Fie Laursen, der også beretter om, at hun er ved at blive sagsøgt af Norge.

Her hentyder hun formentlig til den sag, der er i Norge, hvor hun er kommet i søgelyset hos det norske forbrugertilsyn.

Bruddet med kæresten Daniel bliver bakket op af hendes opslag på Instagram, hvor hun fortæller, at de fortsat er bedste venner. 

 

Blandt de første kommentarer til både Youtubevideoen og Instagram-opslaget lyder det, at folk er spændte på at se, hvad Daniel vil gøre med den enorme tattovering han har på armen med Fies navn.

Læs også

Fie Laursen: 'Jeg lavede huller i kondomet og nu er jeg gravid'

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip