Fie Laursen flytter fra Danmark: Her skal hun bo

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Fie Laursen har valgt at rykke teltpælene op og flytte fra Danmark. Hun flytter til Norges hovedstad. Det skriver hun i et opslag på Instagram.

Der har været relativt stille om Fie Laursen siden hun i sommers blev indlagt på grund af et selvmordsforsøg. Hun har omtalt sine problemer med sin psyke på Youtube og Instagram, men hun har stadig ikke forklaret til sine mange følgere, hvorfor hun forsøgte at tage sit eget liv. 

Heldigvis er Fie Laursen et sted i sit liv, hvor hun kan fokusere på det positive, og det er netop, hvad hun gør i et nyt opslag på Instagram. Her skriver hun bl.a.

Læs også

Fie Laursen afslører: Jeg dater rige mænd for penge og gaver

"Det er 4 måneder siden jeg stod i den hårdeste tid i mit liv hvor alle sagde “det bliver bedre” og det føles så langt ude det hele. Jeg er et sted hvor jeg oprigtigt er ved at finde tilbage i mig selv og kan mange af de ting, der føltes umulige før. Jeg er landet et sted i mit liv, der føles fantastisk."

Fie leder efter en lejlighed i Oslo, fordi hun føler sig hjemme der og gerne vil have et andet hjem uden for Danmark. Hvorfor det præcis er Oslo, fortæller hun ikke i opslaget.

 

"Jeg har valgt at finde et sted, jeg kan tage hen i et andet land hvor jeg kan være. Jeg vil fra, når jeg har fundet det rette sted bo både i Danmark og Oslo! I min karriere sker der også store og fantastiske ændringer, som gør jeg er: Fandens glad. Jeg vil sige tak til alle der de sidste mange måneder har sendt kærlighed, men i skal ikke være bekymrede for mig længere! Jeg er glad og taknemlig for det liv jeg lever."

Læs også

Fie Laursen deler frække billeder af sig selv: ‘Sådan ser jeg ud efter sex’

Vi ønsker Fie Laursen al mulig held og lykke med jagten på en lejlighed. 

 

Dagens Gossip