Fie Laursen fortrød i sidste øjeblik: Jeg har aflyst min abort

- Aflyste min abort i dag. Sådan skriver Fie Laursen på sin blog.

Tidligere på måneden kom det frem, at bloggeren og reality-personen Fie Laursen er gravid, og fredag kunne kendis-kvinden så løfte sløret for, at hun skulle have en abort.

- Normalt er jeg en egoistisk person, og det er jeg ikke stolt af, men idag var den første gang længe, hvor jeg ikke tog et valg, der ville være godt for mig, men godt for en anden – nemlig barnet, skrev Fie Laursen fredag på sin blog som en forklaring på, hvorfor hun havde valgt at få en abort.

Tidligere har Laursen ellers tordnet mod aborter, da hendes reality-kollega Amalie Szigethy tidligere på året fik foretaget en sådan. Dengang sammenlignede Fie Laursen aborter med Hitlers massemord og skrev følge BT:

- Jeg forstår ikke folk, der støtter aborter, men det er vel let for folk at støtte det, når det ikke er dem selv, der bliver dræbt.

Læs også

Gravid Fie Laursen har besluttet sig: Det skal der ske med mit barn

Siden er der dog blevet foretaget noget af en kovending, da bloggeren fredag meldte ud, at en abort alligevel var på sin plads – ja faktisk godt for barnet – og nu varsles der igen-igen en kovending fra Laursen-lejren.

Mandag skrev hovedpersonen nemlig på sin blog, at aborten nu er aflyst. 

- I læsere har fået mine tanker godt i gang. Jeg havde bestilt den medicinske abort, fordi det lød som det hurtigste, og det er hårdt at rende rundt og vide, barnet vokser. Så er det også hårdt fordi min krop har mange tidlige symptomer, hvilket de fleste slipper for, men det har jeg ikke, skriver Fie Laursen, der dog stadig skal have fjernet barnet – bare kirurgisk i stedet for medicinsk.

- Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier og derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog. Jeg afventer lige nu et brev fra Hillerød Hospital, om hvornår den skal foretages, men min læge sagde, at det ville være inden for to uger, skriver hun på sin blog, hvor hun også detaljeret forklarer om de mange negative symptomer, hun allerede har oplevet ved sin graviditet.

- Det er for mig bare en tryggere følelse at vide, jeg er på et hospital, og at jeg ikke skal igennem en kæmpe blødning med smerter og måske se mit barn i den blødning, det var der nemlig en der skrev til mig, hun havde, og den tanke traumatiserer mig fuldstændig, lyder det til slut.

 

Dagens Gossip