Gravid Fie Laursen har besluttet sig: Det skal der ske med mit barn

Normalt er jeg en egoistisk person, og det er jeg ikke stolt af, men i dag var den første gang længe, hvor jeg ikke tog et valg, der ville være godt for mig, men godt for en anden - nemlig barnet, forklarer den kendte blogger.

Det var slet ikke meningen, at offentligheden skulle få nys om, at Fie Laursen er gravid.

Det skete dog, da den kendte blogger delte et fotografi af en positiv graviditetstest i en hemmelig gruppe.

Der gik ikke længe, før nyheden om graviditeten spredte sig til resten af internettet.

De utætte vandrør i den hemmelige gruppe var dårligt nyt for Fie Laursen, da hun godt var klar over, at hun tidligere er kommet med udtalelser, der nu kunne bruges imod hende.

Læs også

Fie Laursen kaldte abort for massemord: Nu overvejer hun selv at få én

Fie Laursen har tidligere sammenlignet Amalie Szigethy med Adolf Hitlers massemord på jøderne, da det kom frem, at den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager havde fået foretaget fire aborter.

- Jeg mener, at alle graviditeter er en gave fra Gud og fortjener at leve, jeg forstår ikke man kan få sig selv til at tage livet fra sit eget kød og blod, at man kan tage sådan et valg imod en hjælpeløs lille sjæl, skrev hun ifølge BT.

Forleden kom det så frem, at Fie Laursen selv overvejede, om hun skulle have en abort eller om barnet skal bortadopteres.

- Jeg er havnet i den situation, jeg frygtede, nemlig at pressen har fundet ud af, at jeg er gravid, og så allerede et par dage efter en positiv test havnede i mine hænder, og min verden væltede sammen, skriver den unge blogger i tirsdags.

Sent fredag eftermiddag var Fie Laursen så klar med en ny opdatering om graviditeten på sin blog. 

Nu ville hun afsløre, om hun ville beholde barnet eller ej.

-  Normalt er jeg en egoistisk person og det er jeg ikke stolt af, men idag var den første gang længe hvor jeg ikke tog et valg der ville være godt for mig, men godt for en anden – nemlig barnet, skriver Fie Laursen på sin blog

Den kendte brunette forklarer, at hun har haft mange tanker om at beholde barnet, men det ville blive 'et hårdt liv' for barnet på grund af bloggerens situation til faren.

- Jeg synes et barn fortjener trygge rammer og en familie – og hvis man skal være alene mor så skal der for mit vedkommende ikke være en evig krig imellem mor og far. Og det ville der være med ham og jeg, skriver Fie Laursen.

Hun forklarer, at graviditeten derfor ender på mandag, hvor hun får en medicinsk abort.

- Lige nu er en hård tid, men jeg er stolt af at jeg for første gang længe ikke tænker på hvad jeg vil, men hvad der mest ansvarsfuldt og bedst for barnet, lyder det afslutningsvis fra Fie Laursen, der dog har valgt at beholde et scanningsfoto af det lille foster.

- Jeg har lært meget denne uge og jeg har fået et nyt syn på abort, hvilket jeg er glad for. Jeg har været et dømmende svin, for at sige det lige ud – Men dog går jeg stadig ikke ind for abort skal bruges som prævention, skriver hun.

 

Dagens Gossip