Fie Laursen i krise: Blevet frarøvet for 1.9 millioner kroner

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen fortæller i en story, at hun er blevet røvet 1.9 millioner kroner af en ekskæreste.

Det er en tydelig panisk Fie Laursen, der  taler til sine mange følgere på sin Instagram-profil.

Årsagen skal findes i, at Fie Laursen angiveligt har mistet et stort millionbeløb, og det er en ekskæreste, der har stjålet pengene fra hende. Sådan lyder det fra Fie Laursen i den længere story på Instagram.

Læs også

24-årig mand dræbt af biografsæde

“Jeg er blevet frarøvet 300.000 (cirka 1,9 millioner danske kroner red.) dollars af en, jeg kender. Jeg kan bevise det hele, men jeg har ingen kontakter, og jeg ved ikke, hvordan systemet fungerer,” lyder det fra Fie Laursen i videoen.

Fie Laursen forsøger med videoen at få hjælp til at finde en person i Marbella hvor hun bor, som kan hjælpe hende med advokat m.m.

Fie er nemlig fast besluttet på, at hun vil have sine penge tilbage.

I videoen fortæller Fie Laursen ikke hvilken ekskæreste der er tale om, men hun afslører dog, at vedkommende i øjeblikket er i Danmark og at de to har haft en virksomhed sammen.

Ekskæresten skal frygte for at blive udstillet, hvis ikke han returnerer de penge, han har stjålet. Så kontant er budskabet fra Fie Laursen i videoen.

“Jeg vil ikke have, at han gør det her mod nogen andre. Lade som om du elsker en, for så at stjæle fra personen. Du har virkelig røvet mig fuldstændig,” lyder det fra Fie Laursen, der fortsætter:

“Hvis jeg ikke får mine penge og alle de ting, du stjal, tilbage, udstiller jeg dig. Jeg fortæller hele verden, hvem du er,” slutter hun.

Læs også

Ryans hund havde skidt på gulvet: Så gik robotstøvsugeren i gang

 

 

Dagens Gossip