Fie Laursen i myndighedernes søgelys: ‘Har aldrig set noget så groft’

Foto: Philip Davali/Scanpix

Fie Laursen er kommet i modvind i Norge, hvor det norske forbrugertilsyn har taget et kig på et opslag, som influenceren har lavet, mens hun var bosat i Norge.

Den danske realitypersonlighed Fie Laursen, er atter havnet i søgelyset, men denne gang er det ikke kun medierne, der ønsker at få fat i den danske influencer.

Det er i stedet den norske myndighed, Forbrugertilsynet, der har reageret på et af de opslag, som Fie Laursen har lavet.

Læs også

Mors geniale vaske-trick går viralt: Koster under 10 kroner

Årsagen til at det norske forbrugertilsyn ønsker at få fat i Fie Laursen, skyldes, at Fie Laursen i 2019 opholdte sig i Norge. Det gjorde hun, fordi hun boede sammen med sin norske kæreste.

Under sit ophold i Norge lavede hun et opslag på Facebook, hvor hun udloddede en plastikoperation til en heldig fan i en konkurrence.

Sådan noget må man ikke markedsføre sig med i Norge, og derfor er forbrugertilsynet nu gået ind sagen.

“Vi har vurderet det ud fra reglerne i markedsføringsloven om uetisk reklame over for børn og har konkluderet, at bestemmelsen er brudt,” fortæller afdelingsdirektøren Tonje Skjelbostad til NRK.

Derudover fortæller direktøren også, at det er den hidtil groveste sag, de har haft med at gøre.

Fie Laursen har udtalt sig til NRK, hvor hun fortæller, at hun ikke kan forsåt, at de norske myndigheder skal blande sig i det. Derudover fortæller hun også, at det i Danmark er meget normalt at lave sådan en konkurrence.

Læs også

Skat med melding til danskerne: Nu er det sidste chance

 

Dagens Gossip