Fie Laursen løfter sløret for stor beslutning: 'Jeg har læst, at det er farligt'

Fie Laursen vil have nye bryster.

21-årige Fie Laursen har længe drømt om at få lavet større bryster, og nu har hun endelig taget beslutningen om at gøre det.

Bloggerbaben Fie Laursen skal en tur under kniven for at få lavet større bryster. Det afslører hun på sin blog.

Den 21-årige realitykendis er fast besluttet på, at det skal ske snart, men hun har endnu ikke besluttet sig for, hvilken klinik der skal stå for indgrebet.

- Jeg har før snakket om at få lavet bryster, men er hoppet fra pga. usikkerhed om forskellige klinikker. Jeg har endda været til konsultationer flere steder, men er blevet nervøs over ting, jeg har læst på nettet. Lige nu holder jeg meget imellem Alleris Hamlet og Nygart, skriver Fie Laursen.

Læs også

Se de søde par-billeder: Fie Laursen viser sin nye kæreste frem

Hun tilføjer, at hun gerne vil have omkring 400 ml silikone i hvert bryst. 

Men udover at hun endnu ikke ved, hvem der skal føre kniven, så er hun også i tvivl om, hvilken metode hun ønsker. Den succesfulde blogger og Paradise Hotel-deltager er nemlig bange for at få alt for tydelige ar på kroppen efter operationen.

Fie Laursen vil have hjælp til at vælge klinik og metode, når hun skal have lavet nye bryster om et par måneder.

- Jeg kan se på nettet, at nogle får rigtig grimme ar, og det vil jeg gerne undgå. Nogle har meget utydelige ar under brystet, hvilket jeg helst ikke vil have - og så har jeg læst, at det er farligt at få lavet det igennem armhulen. Man kan skræmme sig selv helt ved at læse for meget i forums.

Fie Laursen beder derfor sine følgere om hjælp til at vælge klinik og metode. Hun vil gerne høre fra de fans, som selv har fået lavet brystforstørrende operationer, så hun kan høre om deres forløb.

Læs også

Fie Laursen afslører snyd: 'Jeg har aldrig indrømmet det før'

Det eneste bloggeren er helt sikker på, det er, at operationen skal finde sted i maj måned, når hun er flyttet i en ny lejlighed med sin kæreste Frederik i København. De to har været sammen i godt et halvt år.

Men hvis hun skal nå at booke en tid til en brystoperation, så har hun travlt, og derfor har hun brug for sine følgeres hjælp så hurtigt som muligt. Læs hele indlægget på Fie Laursens blog.

Se billedet: Fie Laursen viser sin nye flamme frem

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip