Fie Laursen raser: Fandt sin kæreste i seng med MGP-stjerne

Fie Laursen blev rasende, da hun opdagede hendes kæreste være utro med Siegmund. Foto: Gonzales Photo Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

"Hvad fuck! Hva' laver I!" sådan lød det fra Fie Laursen, da hun opdagede sin kæreste og musikeren Siegmund ligge og stønne ovenpå hinanden.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Fie Laursen i den grad tog røven på sin kæreste Daniel, da hun fortalte ham, at hun bevidst havde prikket huller i kondomet, og nu var hun blevet gravid.

Det faldt bestemt ikke i god jord hos kæresten, der sagde, at han ville flytte tilbage til Norge, inden Fie altså kort efter afslørede, at det var en prank til hendes Youtube-kanal.

Læs også

Så mange penge får du for en Spilnu-reklame

Nu er rollerne dog byttet om, og denne gang var det kæresten, der formåede at få skovlen under sin kæreste, da han lavede en video til sin Youtube-kanal.

"I kan få hinanden"

Fie og kæresten Daniel var sammen hjemme hos X Factor- og Melodi Grand Prix-deltageren Siegmund. På et tidspunkt skulle Fie ud for at hente mad, og det var her, at de to mænd planlagde pranken.

Da Fie kom tilbage igen, fandt hun hendes kæreste liggende i sengen ovenpå Siegmund, hvor de lå og lavede stønnelyde.

Fie gik i med begge ben, og hun var ikke ligefrem glad, da hun opdagede dem.

“Hvad fuck! Hvad laver I,” lyder det fra en tydeligt rasende Fie, der fortsætter:

“Du kan ikke bare være nøgen med mine venner, og nu fortæller du mig, at I er sammen? Fuck det, I kan få hinanden,” raser realitypersonligheden.

Herefter afslørede kæresten og Siegmund dog, at det hele var en prank, og at de altså ikke lavede noget frækt sammen.

“It’s a prank, honey! Det ville vi aldrig gøre imod dig,” lød det fra Siegmund.

Årsagen til at de valgte at lave netop denne joke, er, at der i løbet af den seneste tid har været en del rygter om Daniels seksualitet. Det benyttede de altså til at pranke Fie.

Læs også

Nu koster det også: Endnu et gebyr rammer danskerne

 

 

Dagens Gossip