Nu koster det også: Endnu et gebyr rammer danskerne

Foto: Shutterstock.com

Det er desværre oftest, at man oplever prisstigninger i stedet for prisfald. Det er også tilfældet med de nye gebyrer, der nu er trådt i kraft.

Uanset om der er tale om et fitnessabonnement, tv-abonnement eller ens telefonabonnement, så er der hvert år tale om prisstigninger, men meget sjældent det modsatte.

Nu kommer mange folk der godt kan lide at rejse, til at skulle hoste op med ekstra penge, hvert fald hvis de gerne vil have deres håndbagage med på turen.

Læs også

13-årig venter barn med sin 10-årige kæreste: Vi beholder barnet

Norwegian har nemlig indført gebyrer på kabinekufferter, hvilket ellers tidligere har været gratis hos lavprisselskabet. Det betyder kort og godt, at du fremadrettet skal betale penge, hvis du vil have din håndbagage med.

Tidligere har det ellers været sådan, at du godt måtte have en lille kuffert med ombord på Norwegians fly, selvom du havde købt den billigste billet.

Nye regler hos Norwegian betyder dog, at passagerer på LowFare-billetter, skal købe en opgradering, hvis de vil have et stykke håndbagage med sig. 

Prisen estimeres til at ligge mellem 50 til 90 kroner alt afhængigt af, hvilken flyvning du skal med.

Andre flyselskaber har haft ovenstående som praksis i længere tid. Har du eksempelvis skulle flyve med Ryanair eller WizzAir, så ville du heller ikke få lov til at få en kabinekuffert med, hvis du købte den billigste billet.

Læs også

Szhirley smider tøjet: Viser sin nøgne bagdel frem

 

 

Dagens Gossip