Se billedet: Fie Laursen viser sin nye flamme frem

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Fie Laursen har mødt en ny fyr, som hun for første gang viser frem på de sociale medier.

Realitystjerne og blogger Fie Laursen har mødt en ny fyr, som hun nu viser frem for sine mange følgere på det sociale medie Instagram.

På billedet står de to foran et stort sølvspejl og tager et billede sammen. Fie Laursen har ikke skrevet en tekst til billedet af sig selv og den nye flirt, men blot delt det med en såkaldt emoji, der forestiller en flamme.

Til Metroxpress fortæller Fie Laursen lidt om, hvordan de to har det med hinanden:

Læs også

Medie afslører: Fie Laursen er allerede færdig i ‘Paradise Hotel’

- Vi kysser, men vi er ikke kærester.

 

Derudover er Fie Laursen rimelig sparsom med detaljer omkring sit nye mandlige bekendtskab. Hun fortæller dog, at de to mødte hinanden i byen og har en fælles ven i den tidligere Paradise Hotel-deltager Theis, som Fie Laursen mødte, da hun selv var med i realityprogrammet.

I sidste måned blev det afsløret, at 21-årige Fie Laursen vender tilbage i den næste sæson af programmet, hvor hun altså endnu engang tjekker ind på det berømte mexicanske hotel. 

Sidst det skete var i 2015, da Fie Laursen var 18 år gammel. Her røg hun dog allerede ud efter otte dage, da Theis valgte at sende hende hjem til Danmark.

Læs også

Fie Laursen afslører snyd: 'Jeg har aldrig indrømmet det før'

Fie Laursen udtalte for nylig til Ekstra Bladet, at hun ikke har nogen planer om at holde sig tilbage, hvis lejligheden for sex byder sig på hotellet:

- Jeg føler, at sex er noget af det mest naturlige, men det skal heller ikke være med mange forskellige. Hvis jeg skal have sex, så skal det kun være med én person, og så skal jeg helst føle noget for personen, siger Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Det er tredje gang, at et medlem af familien Laursen er med i Paradise Hotel. Udover Fie Laursen har storebroderen Boris nemlig også været med i programmet.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Hør Fie Laursen fortælle om sine forvetninger til den næste sæson af Paradise Hotel i videoen lige herunder.

Fie Laursen afslører: Jeg vil have sex på tv

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip