Forlod Bendtner forleden: Nu smider Philline alt tøjet

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery+. Foto: Per Arnesen.

Philine Roepstorff, der for nylig gik fra den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner, har ikke overladt noget til fantasien på sit Instagram-billede.

Onsdag blev det afsløret, at Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er gået fra hinanden. Deres forhold har ikke altid været en dans på roser, hvilket de begge har fortalt åbent om i programmet 'Bendtner & Philine'.

Læs også

Bendtner og Philine går fra hinanden

Denne gang tyder det dog på, at det er alvor. Modellen og den tidligere fodboldspiller er nemlig gået hver til sit.  

I efteråret købte de ellers et stort hus sammen i Nordsjælland, men nu er Philine flyttet. I stedet er hun flyttet ind i en lejlighed i København, hvor hun dog ikke bor helt alene. Hun har nemlig sin hund Batman med. 

Det er Philine selv, der har afsløret, at det celebre par nu er fortid. Det har hun nemlig gjort i en video, som hun har delt på sin YouTube-kanal. 

I denne video giver hun udtryk for, at det har været er hårdt brud for hende, da de ikke blot nåede at købe et hus sammen, men også dannede par i tre år. Alligevel har modellen dog haft overskud til at opdatere sin Instagram-profil med adskillige billeder. 

Blandt de billeder, der er blevet delt på hendes Instagram-profil, efter bruddet med Nicklas Bendtner, er der særligt ét, der træder frem. For ikke så længe siden delte hun nemlig et billede, hvor intet var overladt til fantasien. 

Foto: Instagram

På billedet ser man nemlig Philine posere foran et par palmer uden så meget som en trevl på kroppen. 

Læs også

Julie Zangenberg afslører kønnet på sit barn

Det er dog ikke første gang, at hun har delt et billede af denne karakter på sin Instagram-profil. Det gjorde hun nemlig også i februar måned, hvor hun i billedteksten protesterede over, at bøderne sidder lidt for løst på Forbrugerombudsmanden. 

 

Dagens Gossip