Julie Zangenberg afslører kønnet på sit barn

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

32-årige Julie Zangenberg bliver mor for første gang til sommer. Nu har hun afsløret kønnet på barnet.

I december kunne Julie Zangenberg afsløre, at hun var gravid med sit første barn. Nu har den 32-årige skuespillerinde på sin virksomheds hjemmeside, Cozy by JZ, afsløret, at hun og hendes forlovede venter en lille dreng. Skuespillerinden skal føde til sommer.

Læs også

Sarah Grünewald åbner op: 'Det tog virkelig røven på mig"

I det samme interview har hun den 32-årige skuespillerinde og iværksætter også afsløret, at hun og hendes forlovede endnu ikke har fundet et navn til deres lille baby. Hun fortæller, at hun fortsat blot kalder barnet for ‘Baby B’. 

Det skriver Avisen.

Julie Zangenberg er forlovet med kokken Andreas Bagh, der, ifølge hans Instagram, er køkkenchef på Marchal på Hotel d'Angleterre. 

Langt de fleste danskere ser ikke just corona, som værende noget, der har bidraget positivt til deres tilstedeværelse. For den danske skuespillerinde forholder det sig faktisk lidt anderledes. Det har hun også fortalt i forbindelse med sit interview med Cozy by JZ. 

"Corona har samtidigt gjort, at Andreas har haft mere fri, så vi har kunne være mere sammen under min graviditet, end vi havde forestillet os. Han har virkelig været en kæmpe hjælp. Bare det, at der har været nogen at tale med og kunne hjælpe med aftensmad og huset. Det har været guld værd," lyder det fra Julie Zangenberg i interviewet, som er frit tilgængeligt på deres hjemmeside. 

Den nu 32-årige skuespillerinde har været vant til et liv som kendt. Hun blev nemlig kendt allerede som 13-årig, hvor hun havde hovedrollen i den populære ungdomsfilm 'Klatretøsen'.

Læs også

Gwyneth Paltrow giver fræk gave til Kim Kardashian: 'Jeg har aldrig været så spændt'

Siden da har hun haft godt gang i sin karriere som skuespillerinde, men på det seneste er hun begyndt at fokusere mere på sin virksomhed. Foruden at have arbejdet som model, har hun dog også haft roller i både 'Viceværten', 'Dirch' og 'Sommeren 92'. 

 

Dagens Gossip