Geggo afslører: Vi flytter fra vores hus

Alba, Cengiz og Geggo står for at skulle flytter fra deres hus i Dragør.

Der går ikke længe før Stephanie ‘Geggo’ Karma Salvarli og Cengiz Mads Salvarli godt kan begynde at finde flyttekasserne frem.

Parret, der er kendte fra reality-serien ‘Familien fra Bryggen’, har nemlig besluttet sig for at flytte fra deres hjem i Dragør. Det fortæller Geggo selv på sin blog.

Sammen med datteren Alba flyttede parret 1. oktober 2016 fra deres lejlighed på Islands Brygge og ind i et 200 kvadratmeter store hus i Dragør. Dengang valgte familien dog kun at leje huset, de da ikke var sikre på, hvorvidt de havde lyst til at blive boende i mange år.

Læs også

Glad Linse afslører: ‘Jeg har fundet en mand’

Til oktober ophører lejeperioden, og det er noget, der passer Geggo fint,

- Okay, som de fleste af jer nok har fanget – så ja! Vi skal flytte. Huset, vi bor i nu, har vi boet i i to år og er et, vi har lejet, ikke et vi har købt. Flere har fået opfattelsen af, at vi havde købt huset, men det er altså kun leje – vi vil ikke købe noget, før vi er sikre på, at dér vil vi bo i mange, mange år. Jeg glæder mig så meget til at rykke, lyder det fra Geggo.

Bryggen-stjernen afslører samtidig, at hun faktisk aldrig fandt sig helt til rette i huset, men at hun til gengæld holder meget af Dragør.

Læs også

Drømmer du om en tatovering? Dette bør aldrig få lavet

- Jeg har faktisk aldrig følt, at huset har særlig gode vibes. For at være helt ærlig har jeg aldrig følt mig helt hjemme her. Jeg elsker området i Dragør – og når vi en dag skal tilbage i hus, så er det hér, vi rykker hen (ikke selve huset vel, men området), skriver hun og antyder muligvis, at parret er på vej til at flytte tilbage i en lejlighed.

I sit opslag afslører Geggo ikke, hvor familien nu flytter hen, men i stedet efterlyser hun inspiration til det nye hjem.

- Mange af vores ting skal vi have med, men ikke alt - for eksempel vores sofa har vi foræret væk, fordi vi hellere vil have noget lyst da det passer bedre til det nye sted, men jeg mangler seriøst inspiration til gode møbel-forretninger. Jeg kender mest Ikea og så videre. Jeg tænker, det er på tide at prøve noget andet, lyder det fra Geggo.

 

Dagens Gossip