Geggo efter operation: Det har jeg fået lavet

På Instagram afslører Geggo nu, hvilken operation hun netop har fået foretaget.

For nylig kunne Stephanie 'Geggo' Karma på de sociale medier afsløre, at hun skulle under kniven. Bloggeren afslørede dog ikke, hvad hun skulle have foretaget, og derfor har hendes mange følgere måtte gætte sig til, hvilken operation Geggo skulle have foretaget.

Mandag kunne hun så selv løfte sløret. Det skete på hendes Instagram-profil, der følges af mere end 480.000 danskere. Her forklarede hun samtidig, hvorfor hun i øjeblikket render rundt med solbriller.

- Jeg går og ser lidt fjollet ud fortiden. Det gør jeg, fordi jeg endelig har taget beslutningen om at få opereret mine tunge øjenlåg, skriver Geggo i en tekst til sit opslag, hvor hendes nyopererede øjne er beskyttet bag et par store solbriller.

Læs også

Alexandra svarer igen efter omstridt video: ‘Pure opspind og personligt krænkende’

Ifølge Geggo er det kun godt, at øjnene for tiden er gemt væk, da hun selv mener, at hun ligner noget der er løgn.

- Jeg glæder mig sådan til at se resultatet og til ikke længere at behøve at løfte mine bryn til klovne-højde for at se nogenlunde frisk ud på et billede. Jeg skal nok holde jer opdateret med før/efter billeder og info om hele forløbet. Lige nu ligner jeg noget der er løgn, skriver Geggo.

Med sin øjenoperation på plads kan Geggo nu koncentrere sig om at planlægge sit andet bryllup sammen med manden Cengiz Savarli. De to blev i hemmeligt gift i Las Vegas sidste år, og her deltog kun datteren Alba og Geggos veninde Burger. Noget der ikke just faldt i mor Linses smag.

- Jeg tager det meget alvorligt, fordi jeg er så skuffet og ked af, at jeg ikke kan være med. Jeg synes sgu, at det er nederen, sagde Linse Kessler efter nyheden om det hemmelige bryllup.

Parrets kommende bryllup vil dog blive helt traditionelt og her vil både mor Linse og resten af familien samt parrets venner blive inviteret med.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip