Geggo og Cengiz slår fast: Det er helt slut

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Man skal ikke forvente at se Geggo, Cengiz og Linse sammen på skærmen igen.

Fans af 'Familien fra Bryggen' har længe håbet, at det elskede program snart vender tilbage på tv-skærmen, men det bliver næppe tilfældet. 

I hvert fald ikke hvis man skal tro Geggo og Cengiz, som trods alt udgør en ret stor del af programmet. 

Læs også

Lars Ranthe afslører: Sådan har ægteskabet varet i 25 år

Ifølge Her og Nu har de nemlig i deres podcast 'Geggo & Ceniz - Helt ærligt' forklaret, at de helt sikkert ikke kommer til at medvirke i flere afsnit af 'Familien fra Bryggen'. 

Det er dog ikke, fordi det har været en dårlig oplevelse. 

De slår nemlig begge fast, at de har elsket at deltage i programmet, men ifølge Geggo er det et "overstået kapitel."

"Det er det, [...]," lyder det ligeledes fra Cengiz, som desuden slår fast: "Jeg tror også, vi alle sammen ligesom går hver vores vej nu."

Han hentyder til, at Linse er i gang med at optage et andet program, ligesom han og Geggo tilsyneladende også er. 

"[...] vi er jo i gang med at skyde et andet program, som er virkelig fedt, og som vi elsker at lave," afslører Cengiz således i podcasten, hvor han desværre må skuffe nysgerrige fans: "Og vi kan desværre ikke sige, hvad det er. [...]."

Senere i podcasten afslører Geggo dog, at programmet, som kendis-parret er ved at optage, bliver lavet i samarbejde med TV3, så mon ikke det bliver her, man kan se det. 

Meget tyder desuden på, at det formentlig bliver et program om parrets liv, ligesom man har set kendis-par som 'Philine og Bendter', 'Remee og Mathilde' m.fl. lave. 

Om det ér tilfældet, må fremtiden vise. 

"Lige nu laver vi noget tv, som vi virkelig godt kan lide at lave, som vi forhåbentlig snart må fortælle, hvornår bliver sendt. Det er i hvert fald noget, som ligger vores hjerte meget nært, og som jeg virkelig glæder mig til," har Geggo udtalt om programmet.

Læs også

Efter tragisk dødsfald: Nu er der nyt på vej om Sidney Lee

 

 

.

Dagens Gossip