Geggo raser over kontroversielt tv-program: Forarget og mundlam

Foto: Scanpix (arkivfoto)

Geggo langer ud efter Nadia Shila fra 'De unge mødre' i et nyt opslag på sin facebookside.

Realitystjernen Geggo blev noget forarget, da hun så tv-programmet ‘Hjemløs på Instagram'.

Her kan DR’s seere i øjeblikket følge 22-årige Nadia Shila, som er kendt fra den populære realityserie ‘De unge mødre’. 

Nadia Shila er gravid i femte måned med sit andet barn, lever som hjemløs i Los Angeles sammen med sin mor og danner par med barnets far - hiv-smittede Jeremy, som også er hjemløs, men sidder i fængsel, da programmet starter.

Læs også

Kronprinsessen misbrugt: Nu tager kongehuset affære

Nadia Shila tog sin fireårige søn med til USA for at komme væk fra hans far og en tiltale for bedrageri for 250.000 kroner. Men da pengene slap op, blev den unge mor smidt på gaden, mens sønnen blev fjernet og sendt hjem til sin far.

Geggo lægger ikke skjul på, hvad hun mener om om den unge mors vanskelige situation i et opslag, som hun tirsdag delte på sin facebookside:

- Hvis du vil forarges, sidde mundlam tilbage med følelsen af afmagt og voldsom irritation, toppet med en umenneskelig smerte i hjertet for ikke bare ét, men to børn (en søn i Danmark og en kommende datter i maven i US and A), så se denne her dokumentar. Den handler om en deltager i programmet ‘De unge mødre’. En såkaldt mor, jeg også før har skrevet om på min blog, skriver Geggo i opslaget.

Geggo henviser til et langt blogindlæg, som hun skrev sidst i august. Her rettede hun også skarp kritik mod Nadia Shila og hendes tilværelse som hjemløs i USA:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Jeg er FORARGET, mit hjerte græder for den stakkels søn, der kan sidde og lige om lidt se sin mor i et andet land føde hans søster, og ikke engang gide rejse hjem for at kæmpe for ham, skrev Geggo blandt andet på bloggen.

Du kan læse resten af Geggos blogindlæg lige her.

Johannes Nymark chokerer: Her er min nye kæreste

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip