Geggo til kamp mod retssystemet: ‘Aflivning vil være på sin plads’

Geggo vil have dødsstraf i Danmark.

Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ er bestemt ikke bange for at råbe op, når det danske retssystem fejler.

Stephanie 'Geggo' Kessler har tidligere kæmpet for, at hundeloven skal ændres, så udskyldige hunde ikke aflives uden grund. Nu går hun ind i en ny kamp. En kamp mod det danske retssystem.

På sin blog raser hun i et nyt debatindlæg over udfaldet af en pædofili-dom, der faldt i sidste uge, hvor en 39-årig mand blev idømt 2,5 års fængsel for at have voldtaget og misbrugt sin kun 2-årige datter gennem halvandet år.

- 2 ET HALVT ÅR!!!! FOR AT MINDST EN GANG AT HAVE DYRKET SEX MED SIN 2ÅRIGE DATTER, OG I FLERE TILFÆLDE ORALSEX! 2 ÅR!! […] Jeg er totalt i chok. Hvordan kan det være muligt? Hvordan kan vi i Danmark have et så f… up retssystem at han får så lille og fuldstændig til grin straf?, skriver Geggo på sin blog.

Læs også

Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

Ifølge Geggo er straffen for mild. Realitystjernen ser i stedet at manden ’aflives’, som hun selv udtrykker det:

- Denne mand kommer ud igen inden længe – og jeg kan risikere at stå og smile til ham i Brugsen imens jeg køber ind med min datter. Jeg væmmes ved tanken… Jeg synes jo så absolut at aflivning i disse tilfælde (hvor personen er dømt) ville være på sin plads, men jeg ved at jeg får smæk for den holdning, skriver Geggo.

Geggo er udemærket klar over, at hendes forslag aldrig vil blive en realitet. I stedet foreslår hun, at retssystemet opretter en database, hvor pædofildømte offentliggøres.

Læs også

Dronning Margrethe fanget i sneen: Må droppe sine planer

I USA gør man allerede brug af disse offentlige databaser, hvor pædofile kan søges frem med navn, ansigt og bopæl. På den måde kan man sikre sig, at ens børn eller andre bekendte ikke omgås tidligere pædofilidømte.

Nu håber Familien fra Bryggen stjernen, at Danmark vil følge efter. Under alle omstændigheder møder hun stor opbakning fra hendes mange følgere på Facebook.

Læs også: Geggo afslører store planer: Sådan bliver mit næste bryllup

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip