Godt nyt fra Melvin: Vender tilbage til skærmen

Melvin Kakooza backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Komikeren vender tilbage til skærmen.

En hjernetumor var skyld i, at Melvin Kakooza tidligere på året trak sig som vært på X Factor.

Læs også

Nu er der godt nyt fra Melvin

“Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid', lød det i en pressemeddelelse fra Jakob Riis, manageren for Melvin Kakooza, i februar.

Den 30. marts kom en opdatering fra komikeren i et opslag på Instagram, hvor han fortalte, at han så frem til at “komme 100% ovenpå igen”.

Nu er der nyt fra den populære komiker, der fortæller, at han vender tilbage til skærmen.

Sæson 4 i efteråret

Fans af komedieserien Sunday kan se frem til endnu en sæson. Det afslører Melvin Kakooza nu.

“Mange har spurgt, om der kommer mere SUNDAY. Og det kan jeg med glæde sige et kæmpe JA til! Vi blev færdig med sæson 4 i efteråret, og jeg kan love at, der bliver et glædeligt gensyn med en vis sportsdirektør, og masser fede fodboldpersonligheder,” skriver han og tilføjer, at serien er nomineret til en pris.

“Vi er i øvrigt nomineret til årets TV serie til Zulu Awards, hele familien SUNDAY ville blive rigtig glad, hvis I smed en stemme,” skriver Melvin i opslaget, som du kan se herunder.

I komedieserien Sunday spiller Melvin Kakooza kenyanske Sunday, der er hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia.

 

Læs også

Melvin trækker sig som vært: Ramt af hjernetumor

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip