Grådkvalt Annette Heick: “Jeg synes, vi har udsat dem for meget"”

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

“Jeg synes, at de er blevet svigtet helt sindssygt,” slår Annette Heick fast.

I radioprogrammet Tal til mig fortæller journalist og sangerinde Annette Heick, hvordan tro har påvirket hendes liv.

Læs også

Mai Manniche raser: “Nu stopper det”

“Gud har altid været vigtig for mig, men det har ikke været vigtig for mig at formidle det til mine børn,” forklarer Annette Heick blandt andet i programmet.

Alligevel er hendes ældste søn på 16 år overbevist om, at der findes en gud. Han er den mest troede i familien, forklarer Annette Heick. 

“Udsat dem for meget”

Det er også sønnen, der - sammen med tv 2-sangen Fald min engel - får tårerne frem, da Annette Heick forklarer, hvordan coronaen har påvirket de unge menneskers liv. 

Fald min engel blev udgivet i 2001, men det var først til konfirmationsforberedelser med den ældste søn, at Annette Heick stødte på den. 

“Det var godt, der lå servietter,” konstaterer Annette Heick, da sangen er færdig. Værten Iben Maria Zeuthen spørger, hvordan det kan være, at tv 2-sangen påvirker hende så meget.

“Det er det her med de unge mennesker, der skal bære det hele videre. Der ligger et kæmpe ansvar på deres skuldre,” forklarer Annette Heick og uddyber:

“Især nu med corona. Jeg synes, vi har udsat dem for meget”, lyder det grådkvalt fra hende.

“Jeg ser på en stor dreng på 16 år, der giver afkald på en masse ting, som er vigtige i den alder. Som jeg selv havde så meget glæde af. Det synes jeg er så hårdt at være vidne til. Jeg ved godt, der er mange mennesker, der er bange for at dø og er bange for det, der sker ude i verden og for corona.”

“Men jeg synes virkelig, de unge mennesker har betalt så kæmpe høj en pris det seneste år. Og jeg synes, at de er blevet svigtet helt sindssygt,” slår Annette Heick fast. 

Du kan lytte til hele programmet med Annette Heick her. 

Læs også

Gordon Kennedy 'smidt ud' af Danmark: Det ramte mig hårdt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip