Gordon Kennedy 'smidt ud' af Danmark: Det ramte mig hårdt

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Den danske skuespiller og komiker Gordon Kennedy har mistet sin permanente opholdstilladelse i Danmark.

Han var et af de hotteste navne i Danmark i 90’erne, hvor han særligt sammen med makkeren Timm Vladimir fik danskerne til at grine uge efter uge.

Oprindeligt er Gordon født i Skotland, men han har i stort set hele sit liv boet i Danmark. Derfor kan de også undre de fleste, at han faktisk er blevet ‘smidt ud’, som han selv beskriver det.

Læs også

Vild søskendekonflikt: Bror nægter at invitere søsters barn med til bryllup

Gordon Kennedy besvarer nemlig et opslag som skuespilleren Flemming Jensen har skrevet på Facebook, hvor Gordon fortæller, at han er blevet smidt ud af Danmark på grund af sin skotske baggrund.

Gordon har nemlig en skotsk far, og da Storbritannien har valgt at forlade EU, har det gjort det besværligt for ham.

“Jeg skal søge om opholdstilladelse til maj, grundet mit britiske statsborgerskab. "Brexit" har annulleret min permanente og TIDSUBEGRÆNSEDE opholds- og arbejdstilladelse. Så med 53 års forsinkelse, bliver jeg smidt ud af landet, til trods for at mine forældre forelskede sig og fik min far ind i Danmark, og dristede sig til at stifte familie her! Noget som EU nu synes var en dårlig idé... så jeg må hjemad!!!” skriver 53-årige Gordon Kennedy som kommentar til Flemming Jensens opslag.

Man får en fornemmelse af at være uønsket i Danmark

Gordon Kennedy fortæller videre i kommentarfeltet, at han føler en mærkelig fornemmelse af, at han ikke længere er velkommen i Danmark.

“Vi må se... jeg søger om opholdstilladelse i Danmark OG bolig i London samtidig... Men helt seriøst, - man får en mærkelig fornemmelse af, pludselig at være uønsket i Danmark. Det er ikke en rar fornemmelse... den ramte mig hårdt, da jeg tjekkede min eboks i december. Jeg ved ikke længere hvordan jeg skal forholde mig til udtrykket permanent, hvis man ændrer dens oprindelige betydning, når man ønsker det. Jeg er godt klar over at en permanent i håret er falsk varedeklaration ... men min permanente opholdstilladelse?” fortæller han videre.

Hvad mener du om, at en dansk statsborger som Gordon Kennedy, pludselig har mistet sin opholdstilladelse i Danmark på grund af Brexit?

Læs også

Mai Manniche raser: “Nu stopper det”

 

 

Dagens Gossip