Grædefærdig 'Nybyggerne'-deltager skaber stor debat med afsløring: Det er en skandale

Foto: Instagram

Et opslag fra én af sidste års deltagere i TV2-programmet Nybyggerne har skabt stor debat på Instagram.

Lige for tiden kan ottende sæson af TV2-programmet Nybyggerne ses på TV2 og TV2 Play. 

Her følger man fire par, som uden den store erfaring skal indrette og bygge deres eget drømmehus for et fastsat beløb. 

Læs også

Organisation råber op: Desperate danske familier har ikke råd til mad

Undervejs kåres de bedste rum løbende af programmets to dommere, og i programmets sidste finaleafsnit får seerne mulighed for at stemme på deres yndlingspar, som vinder deres drømmehus. 

De andre par får mulighed for at købe deres hus til udbudsprisen, men hvad sker der, hvis de ikke gør det?

Det har én af sidste års deltagere, Martin Storgaard, afsløret i et opslag på instagram, og afsløringen er umiddelbart ikke blevet taget godt imod af hans cirka 11.000 følgere. 

Jævnet med jorden

Martin Storgaard deltog i sidste års udgave af nybyggerne sammen med sin kæreste Lucas Lohmann, og selvom de to fik stor ros af dommerne gennem hele programmet, var det ikke dem, der løb med sejren. 

De valgte desuden ikke at købe deres nybyggede hus, og huset blev derfor sat til salg for offentligheden, men der er tilsyneladende ingen, som har ville købe det, og det er derfor blevet "jævnet med jorden."

Sådan beskriver Martin Storgaard det i hvert fald i opslaget på Instagram, hvor han skriver, at han har haft en "fantastisk dag sammen med tidligere og nuværende deltagere fra 'Nybyggerne'."

"Det var en fantastisk dag [...]. Det er sjovt at gøre, hvordan deltagerne fra denne sæson gør præcis de samme tanker, som vi gjorde. Og de ser alle spændte frem mod finalen," skriver han desuden i opslaget, før afsløringen kommer: 

"Vores skønne hus er desværre 'jævnet med jorden' - alt er mildest talt rykket ud. Nu rykkerne håndværkerne snart ind og får lavet huset til en standard løsning."

Afsløringen er efterfulgt af en grædende emoji.

Årsagen til ombygningen er, at huset ikke kunne sælges med Martin Storgaard og Lucas Lohmanns indretning, men Martin Storgaard er ikke glad for processen, selvom han glæder sig ved, at han fortsat har "alle minderne fra huset."

I opslaget slutter han af med at spørge sine følgere: "Hvad syne du om, at alt bliver fjernet og smidt ud?" og der er bred enighed i kommentarfeltet. 

Her bliver processen kaldt for en "skandale."

"Det er jo helt vanvittigt at husene ryddes," skriver en anden desuden , ligesom en tredje har skrevet: "Jeg synes det vildt alt bliver fjernet og smidt ud. Synes det burde være sådan, at vinderne vandt huset og de andre deltagere havde mulighed for købe huset og/eller få tingene."

Enkelte giver dog udtryk for, at de godt forstår beslutningen. 

"Det skal jo sælges og er det svært med de nuværende løsninger er der nok ikke andet for. Så har man jo også set at arbejdet kvalitetsmæssigt har svinget meget i de forskellige huse alt efter erfaring og evner, og bruger man flere millioner på et hus, skal det være i orden," har én således skrevet. 

Opslaget kan læses i sin fulde længde på Martin Storgaards Instagram-profil (@martin.storgaardole) eller herunder. På profilen kan du også se billeder fra Martin Storgaard og Lucas Lohmanns nybygger-hus.

Foto: Instagram

 

Læs også

Oplever stor tilbagegang: Stort parti får tæsk i ny måling

 

 

Dagens Gossip