Gustav Salinas afslører stor nyhed: Kommer til at være i hele Danmark

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Det er en glad Gustav Salinas, der deler nyheden.

“Nu sker det endeligt.”

Sådan starter realitystjerne og online coach Gustav Salinas et opslag på Facebook, hvor han deler et billede fra Salling Groups hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. 

Læs også

Morfin hver dag: Nu afslører Gustav Salinas

“Jeg kan langt om længe fortælle, hvilke tre store supermarkedskæder der kommer til at sælge mit Salinas Slik,” afslører Gustav, der står bag de søde sager, som er “et sundere alternativ til slik”.

Der er ingen tvivl om, at det er en glad og stolt Gustav, der deler nyheden.

“Lige nu får jeg flashback til dengang. jeg stillede op i ‘Dagens Mand’ for første gang for 12 år siden, hvor jeg stillede op indsmurt i Niveau og sovsekulør, da jeg ikke havde råd til en ordentlig selvbruner. Dengang sagde folk til mig, at jeg aldrig ville blive til andet end en realitystjerne. En døgnflue, der hurtigt ville blive glemt. Nu er der gået 12 år, og i dag kan jeg kalde mig selv for iværksætter. Hvordan skulle jeg nogensinde have set den komme,” lyder det fra Gustav.

Kæderne Bilka, Føtex, Netto er en del af Salling Group, og det er netop i de tre kæder, at slikket kommer på hylderne.

De søde sager bliver en hyldevare i Bilka og Føtex, mens det bliver at finde blandt spotvarerne i Netto, oplyser Gustav og tilføjer, at der allerede kommer på hylderne i weekenden.

Læs også

Efter voldsom ulykke: Nu viser Mai Manniche før- og efterbilleder

 

 

Dagens Gossip