Gustav Salinas med opfordring: "Giv hinanden plads"

Foto:Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Gustav Salinas har en klar opfordring.

Gustav Salinas kommer tit med indspark og oplevelser fra sin hverdag til sine følgere på de sociale medier. Her kan der komme alverdens ting, men af og til sniger der sig også opslag omkring forholdet til kæresten Mulle frem.

Parret har nu kendt hinanden i fem år, men det har ikke just været fem år på den lyserøde sky.

Læs også

Helt uden Mettes hjælp: Beslutning kan få brændstofpriserne i Danmark til at falde

Særligt var tiden med et fællesprojekt i form af et fitnesscenter i Hillerød en hård omgang for parret, da søvn var en mangelvarer. Det hele blev til sidst for meget for de to, som for en periode var adskilt.

‘Til sidst kunne vi ikke mere og valgte at gå hvert til sit. Men selvom vi gik fra hinanden, kunne vi ikke lade være med at fortsætte kontakten som venner. Det var som et bånd der ikke kunne klippes. Selvom vi prøvede at klippe det, kunne vi ikke og i dag er jeg så glad for at vi har kæmpet for vores forhold, for hold kæft hvor er det bare nemt at give op’.

Gustav har derfor ét klart råd til alle de danskere, som er i et parforhold:

‘Mit bedste råd til jer, er at give hinanden plads i forholdet og kunne gå på kompromis. Jeg er så glad for hver dag der går, for vores kærlighed vokser støt. Jeg er glad for at vi har bygget Salinas Slik op sammen og jeg glæder mig til de mange nye projekter som vi skal sætte i gang i fremtiden’.

Gustav skriver slutteligt, at Mulle for ham både er en partner og klippe. 

‘Husk, alle sammen, at kærligheden er det vigtigste i hele livet’.

 

Læs også

Tidligere præsident i Rusland: "Så længe, jeg er i live, vil jeg gøre alt for at få dem til at forsvinde"

 

 

Dagens Gossip