Gustav: Jeg tror aldrig, at jeg har haft så ondt i røven

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Gustav Salinas, der er kendt fra diverse realityprogrammer, men i dag er personlig træner, har afsløret, at en omgang overtræning har givet ham ondt i bagdelen.

Gustav Salinas blev oprindeligt kendt, da han deltog i 'Dagens Mand' i 2008. Siden da har han dog medvirket i et hav af andre realityprogrammer, hvilket omfatter 'Divaer i junglen, 'For lækker til Love' og 'Jeg er en celebrity - få mig væk herfra'. 

Læs også

Frederik ville sende blomster til kæresten: Blomsterhandleren lavede komisk brøler

Det er dog lang tid siden, at han har medvirket i programmer af denne art. I stedet har han kastet sig over en helt anden branche. I dag er han nemlig personlig træner, hvilket han har god succes med. 

Til trods for, at man til dagligt ernærer sig som personlig træner, er det dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan blive øm af en hård omgang træning. Det er nemlig netop, hvad der er sket for Gustav. 

"Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har haft så ondt i røven," skriver han i et opslag på Facebook, hvor han afslører, at han har givet den gas i ét af SATS’ fitnesscentre. 

Gustav Salinas går rigtig meget op i sin træning, hvorfor han naturligvis har sit eget lille fitnesscenter. Det er dog ikke altid, at det er sjovt at træne i de vante rammer. Sådan en følelse blev Gustav i forgårs ramt af, da han følte, at han måtte ud at se nogle mennesker. 

"Derfor tog jeg i fitteren. Jeg tog ind til sats og jeg har aldrig i mit liv givet den så meget gas," skriver Gustav i sit Facebook-opslag. 

Han blev tydeligvis motiveret af, at der var mænd til stede, som holdt øje med ham, mens han trænede. 

"Jeg blev så̊ motiveret af alle de blikke og alle de mænd og jeg kunne lige pludselig tage 20-40% mere i hver øvelse. Jeg følte næsten, at jeg var på en scene, hvor folk råbte, skreg og heppede på mig," lyder det fra den 30-årige personlige træner.

Ifølge ham selv, var det 'vidunderligt', men han fortæller dog også, at det har medført, at han næsten ikke kan bevæge sig i dag. 

Læs også

Han fik konstant 'stjålet' sin dyre private parkeringsplads: Så udtænkte han den snedigste hævn