Han fik konstant 'stjålet' sin dyre private parkeringsplads: Så udtænkte han den snedigste hævn

Foto: Shutterstock.com

En mand fik nok af at hans private parkeringsplads blev snuppet foran næsen på ham. Så udtænkte han snedig plan.

Det er ikke noget værre end at få stjålet sin parkeringsplads foran øjnene af én. 

Hvis man trofast sidder og venter og blinker ind, og der så kommer en anden bil fra siden og napper pladsen foran en, så kan blodet boble i en sådan grad, at tilråb, fuckfingre og temperamentet viser sit grimme ansigt.

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

For en anonym mand i London blev den situation hverdag, når han kom hjem fra arbejde og skulle sætte bilen i sin private parkeringsbås, skriver han på det sociale medie Reddit i en meget underholdende beretning.

"Jeg arbejder for et lille firma i den nordlige del af London. Bag vores bygning er der otte små parkeringspladser, og vi skal betale 10.000 kroner om året for at parkere der. Men for syv uger siden begyndte en ukendt rød bil at holde i området. På min plads," skriver den anonyme mand fra London

Fortørnet over at parkeringspladsen blev hugget, besluttede manden at parkere sin bil lige bag den ukendte bil og skrev desuden stakkevis af sedler i forruden. Men det nyttede ingenting, og bilen tog stadigvæk p-pladsen, når han mødte ind om morgenen og holdte der stadigvæk, når han gik efter fyraften.

Efter 10 dage blev det dog for meget og skummende af raseri besluttede den uheldige bilist at udtænke en snedig plan.

"Efter 10 dage mistede jeg besindelsen, og begyndte at finde en måde at få hævn på. Der gik det op for mig, at min kollega skulle på barsel i et par uger og min bror skulle på ferie."

Foto: Shutterstock.com

Derfor havde jeg en ekstra p-plads og bil til rådighed, skriver manden. Da p-pladsen kun bestod af otte pladser, kom der kun p-vagter, hvis en af bilisterne ringede ind til selskabet, der stod for p-pladsen.

De skulle også få en vigtig rolle i mandens hævn.

Da ugen om fredagen havde nået sin afslutning, kørte den hævngerrige bilist sin brors bil helt op mod den syndige røde bil, så den tyvagtige p-plads tyv ikke kunne rykke sig ud af flækken.

"Jeg besluttede mig derefter for at ringe til p-vagterne og registrere min brors bil, samtidig med at jeg forklarede, at de gerne måtte kigge efter en rød bil af mærket Ford, der holdte der ulovligt," skriver den anonyme bilist.

Om mandagen var hævnen pludselig meget sød. Her stod der en storsvedende og irriteret mand og skriger af en p-vagt, fordi at han får en p-bøde på 850 kroner uden at kunne flytte sin bil.

Foto: Shutterstock.com

"Jeg græd af grin og måtte lægge ansigtet i de helt rigtige folder, da de spurgte mig, om jeg vidste hvem der ejede min brors bil. Det vidste jeg desværre intet om," skriver manden.

For med kollegaen på barsel, kunne man parkere i ro og fred og de næste dage, stod den samme mand og fik en ny p-bøde på 850 kroner. Hvis han ikke kunne finde ejeren bag den bil, der havde lukket ham inde, så ville hans røde bil blive ved med at få bøder dagligt.

"Bilen holdte der i en hel måned og parkeringsvagten dukkede op mindst 18 gange, hvilket betyder mindst 16.000 kroner i bøde. Da min bror kom hjem og vi hentede hans bil i weekenden. Og da jeg mødte på arbejde mandag var bilen væk," skriver manden, der i den grad fik sin hævn.

Den underholdende historie om parkeringstyveriet har fået en masse respons og på kun en uge fået over 21.000 likes.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program