Kæmpe økonomisk kaos i Luksusfælden: Så mange lån er Christinas gæld fordelt på

Foto: Viafree.

“Du har virkelig gjort det svært for os,” lyder det fra Luksusfældens eksperter.

I aftenens afsnit af Luksusfælden får seerne lov til at være med på sidelinjen, når eksperterne besøger 32-årige Christina, der bor i Allested-Vejle på Fyn.

Læs også

Christina i Luksusfælden i aften: Bor hos sin mor og får udbetalt 34.000 hver måned

Christina arbejder 80 timer om ugen for at tjene penge, så hun kan komme ud af den gæld på 635.000 kroner, hun er endt i. Faktisk er hun ikke klar over, at hun skylder så mange penge væk. Det står klart, da Kenneth Hansen, den ene af Luksusfældens eksperter, spørger ind til omfanget af gælden.

Foto: Viafree.

“350.000. Jeg ved det ikke,” svarer Christina, da hun bliver spurgt om, hvor mange penge hun har lånt. 

Men her må Kenneth Hansen skuffe. For gælden er noget højere.

“Det er desværre ikke korrekt. Du skylder samlet 635.000 kroner,” fortæller Kenneth Hansen og uddyber, at det består af gæld til det offentlige, forbrugslån, kviklån, billån og ubetalte regninger.

“Du har virkelig gjort det svært for os og skabt et kæmpe kaos,” fortsætter Kenneth Hansen.

“Du har i alt 44 lån forskellige lån,” forklarer Luksusfældens ekspert, hvilket spontant får Christinas mor tilt at spørge sin datter, hvad hun har gang i. Det kan Christina ikke svare på.

Betændt forhold til sin mor

Christinas forhold til sin mor er betændt. Hun ønsker at gøre sig uafhængig af sin mor, men lige nu er det ikke muligt, da hun bor i sin mors hus.

Foto: Viafree.

Christina har derfor en drøm om at købe det af hende, når hun er gældfri. Men Christina er ude af stand til at spare op eller betale sine kreditorer. Samtidig låner hun penge af sin familie, til trods for at eksperterne afslører, at hun har næsten 34.000 kroner udbetalt hver måned.

Om det lykkes eksperterne at trænge igennem til Christina, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden. 

Læs også

Mads Steffensen om sit exit som DR-vært: Derfor gjorde jeg det

 

 

 

Dagens Gossip