Helena fra Bachelor fortæller om 'date-natten': Vi sov nærmest ikke

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Hvis man følger med i Bachelor, ved man, at Kasper fik lov at tilbringe et helt døgn sammen med sine to damer inden, han skulle give den sidste rose, og natten med Helena var bestemt ikke kedelig.

OBS: Indeholder afsløringer fra dette års 'Bachelor'.

Bachelor er slut for denne gang, og årets to bachelorer, Kasper og Philip, har valgt hver deres udkårne.

Læs også

Har stadig ikke meldt sig: Danske Spil efterlyser vinderen af 759 millioner kroner

Valgene faldt på henholdsvis Helena og Frederikke, som begge virkede ualmindeligt lykkelige over at blive valgt, men de vidste også begge to, hvad de gik ind til, da de netop havde tilbragt omkring 24 timer med hver deres bachelor på en såkaldt overnatnings-date. 

Både Kasper og Helena og Philip og Frederikke gav efter denne date udtryk for, at de ikke havde sovet meget, og især Kasper og Helena så trætte og udmattede ud, og man kunne derfor fristes til at tro, at der havde været gang i lagnerne hele natten, og ifølge Helena skete der da også lidt mellem det nyforelskede par. 

"Det er første gang, vi har timer sammen uden kamera," har Helena forklaret til Billedbladet og uddybet: "Vi fik også kysset...."

Ifølge Helena var det dog ikke romantikken, der var skyld i, at parret var trætte, da de skulle interviewes næste morgen. 

"Der var gæs og ænder og hunde og katte..." har Helena således forklaret og uddybet, at de nok kun fik sovet mellem en halv og én hel time på grund af larmen fra de mange dyr.

"Om morgenen spurgte jeg Kasper: 'Hvor meget har du sovet?' 'Ikke nok til at stå op,' svarede han. Vi ville faktisk rigtig gerne have sovet," har Helena desuden udtalt og derudover forklaret, at Kasper - selvom parret altså havde hele natten til at snakke - ikke afslørede, om han ville vælge hende dagen efter. 

"Han sagde, at han ikke kunne love mig noget," har Helena således forklaret og uddybet, at hun derfor "intet" vidste, før han tilbød hende den sidste rose og dermed valgte en meget skuffet Mette fra i aller sidste øjeblik.

Om Philip og Frederikke også blev holdt vågen af de mange dyr, vides ikke.

Læs også

Esben Dalgaard advarer mod trend: Kræft er ikke fedt

 

 

 

 

Dagens Gossip