Helt slut: Felix Smith sætter hus til salg

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nu er det slut.

Efter 14 års parforhold er det slut mellem tv-værten Felix Smith og Marie Beatrix Schmidt.

Læs også

Cana Buttenschøn deler lykkelig nyhed

”Det er en stor beslutning, men den har været længe undervejs. Vi gør det i enighed og med stor kærlighed til hinanden. Det er en svær tid, især for børnene, og vi beder derfor om ro og fred,” lød det i et opslag på Instagram fra tv-værten tilbage i februar.

Nu er det helt slut, da Felix Smith og ekskonen Marie Beatrix Schmidt har sat familiens hjem til salg.

“Vores hus skal sælges. Som mange af jer måske ved er vi blevet skilt, og jeg har nu fundet et nyt sted at bo, tæt på Marie og børnenes skole. Det har hele tiden været planen at vi skal bo tæt på hinanden, så vi går glip af så lidt som muligt og drengene har os tæt på hele tiden,” skriver Felix Smith i sit seneste opslag på Instagram.

Nu er det slut

Sammen har det tidligere par to børn, og de sidste otte år har huset i Bagsværd dannet rammerne for familielivet. Men det er slut nu.

“Ejendommen er noget helt særligt og har været et magisk sted for vores børn og familie de sidste 8 år. Haven er bygget op over mange år og er helt unik. Der er nye tage og en helt ny udestue. Tryg villavej, gode naboer og Hareskoven for enden af vejen,” lyder det fra tv-værten i sit opslag.

Huset er sat til salg for 5.995.000.

Læs også

Hakker fat i låret: Pia Kjærsgaard i ulykke

 

 

 

 

 

Dagens Gossip