Hollywoods sexbombe smider tøjet: Se Halle Berry nøgen

Foto: Halle Berry

Det er ikke til at se, at en af Ole Henriksens største kendis-fans er 50!

Gudesmukke Halle Berry har delt et billede på Instagram, der kan få de fleste kæbepartier til at få i gulvet.

På billedet er den 50-årige skuespillerinde kun iført et gennemsigtigt stykke stof, der afslører både barm, kavalergang og i det hele taget en særdeles veltrimmet krop.

Det skriver aol.com.

Som kommentar til billedet skrev Halle Berry: “Mig, når nogen siger, de kommer forbi med snacks.”

Halle Berrys skønhed kan få de fleste kvinder til at blive misundelige - se Halle Berry nøgen her. Foto: Instagram

Den indbydende bemærkning har naturligvis affødt tusindvis af kommentarer, hvor fans tilbyder at komme forbi med snacks til den smukke Oscar-vinder, der til august er aktuel i filmen “Kidnap”. 

Og kan det tænkes, at Danmark på sin vis har en afgørende finger med i spillet, når det gælder Halle Berrys tilsyneladende uopslidelige skønhed? Skuespillerinden har nemlig i årevis været trofast fan af danske Ole Henriksens produkter, og får behandlinger hos Kinara Spa i West Hollywood, hvis indehaver i sin tid også arbejdede i mange år for netop Ole Henriksen.

Kinara tilbyder en behandling, de ligefrem har opkaldt efter Halle Berry og hendes kvindelige kollegaers behov for at se perfekte ud, når de skal til premierer og prisuddelinger, nemlig den såkaldte ”Red Carpet” treatment.

Halle Berry store bryster i badet

Halle Berry bare bryster og numse - Foto: Instagram

Det er ikke første gang at Halle Berry er nøgen på Instagram. Se det frække nøgenbillede med hendes store bryster og bare numse i badet oven over:

 

Dagens Gossip