Hvil i fred "Dylan" - Få et gensyn af de bedste øjeblikke med Dylan McKay

Det var en sorgens dag i går, da det kom frem, at den 52-årige Luke Perry var gået bort. Luke Perry var bedst kendt for sin rolle som Dylan McKay i Beverly Hills 90210, vi har derfor fundet nogle af de bedste klip, så du kan få et gensyn med Dylan McKay.

Der var rigtig mange pigehjerter, der i går blev knust, da den forfærdelige nyhed om Luke Perrys død kom ud. Den populære Beverly Hills og Riverdale-skuespiller blev indlagt på hospitalet onsdag i sidste uge, da han fik et alvorligt slagtilfælde. Han blev derefter lagt i kunstig koma.

I går kom det så frem, at den 52-årige Luke Perry ikke klarede den, og han efterlader sig to børn på henholdsvis 18 og 21 år.

”Familien sætter pris på den strøm af støtte og bønner, der er blevet sendt til Luke fra hele verden og beder nu respektfuldt om fred i denne tid med svær sorg. Der vil på nuværende tidspunkt ikke komme yderligere udtalelser,” udtalte familien kort ifølge det amerikanske medie Variety.

Et gensyn med den skønne Dylan

Luke Perry er allerbedst kendt for sin rolle som rigmandssønnen Dylan McKay i ungdomstv-serien Beverly Hills 90210. En rolle hvor mange unge piger ønskede, at de kunne få ham, mens mange unge drenge ønskede, at de kunne være ham.

I anledningen af at Luke Perry er gået bort, har vi taget et kig på Youtube, hvor flere videoer af hans mest mindeværdige øjeblikke fra Beverly Hills 90210 er at finde.

Vi har herunder fundet de bedste video af den elskværdige skuespiller, der desværre forlod os i en alt for tidlig alder.

 

 

 

 

 

Et kig på Luke Perrys rolleliste

Selvom det uden tvivl er Beverly Hills 90210, som de fleste vil huske tilbage på, når de tænker på Luke Perry, så var han en yderst travl mand, der havde masser af jobs som skuespiller. Ifølge imdb.com, så havde Luke Perry hele 95 krediteringer som skuespiller.

Derudover var han også producer og forfatter på et par film og serier.

Foruden rollen som Dylan McKay i Beverly Hills 90210, så var han hovedpersonen Jeremiah i tv-serien af samme navn fra 2002 til 2004. Han spillede Peter Schaefer i 13 afsnit i TV-serien Windfall fra 2006, inden han fik rollen som Linc Stark i tv-serien John from Cincinnati.

Han seneste store rolle, der især gør ham savnet blandt den lidt yngre generation, er hans rolle som Fred Andrews i tv-serien Riverdale. Folkene bag serien meddelte i øvrig, at de omgående valgte at stoppe produktionen af tv-serien efter hans død. Hvad fremtiden byder for Riverdale, vides endnu ikke.

Luke Perry er senest krediteret for hans rolle som Scott Lancer i filmen Once Upon a Time in Hollywood, som han netop havde skudt færdig.

Det er en stor personlighed, og en rigtig dygtig skuespiller der i går gik bort. Hvil i fred Luke Perry.

Læs også

Fyret efter sygemelding: Nu er han millionær og tilværelsen er reddet

 

Dagens Gossip