Fyret efter sygemelding: Nu er han millionær og tilværelsen er reddet

Ægteparret på billedet er ikke dem, der har vundet. Vinderen ønskede at være anonym. Foto: Shutterstock.com

Det begyndte at se rigtig sort ud for et ægtepar i tresserne, da manden efter en længere sygemelding blev fyret. Konen var hjemmegående og der var derfor ikke mange penge på kontoen, men pludselig fik de et opkald.

Nogle gange falder penge bare på et rigtig tørt sted. Det må i den grad siges at være tilfældet for en mand i tresserne, der efter en længere periode med sygemelding blev fyret fra sit job. Samtidig havde konen været hjemmegående i mange år, så der var ingen indkomst og der var ikke mange penge på kistebunden for ægteparret.

Mirakler er dog ikke noget, der kun sker på film, og det må ægteparret for Tønder i den grad sande, da de på kort tid gik fra at have ganske få penge til pludselig at være millionærer, og med en tilværelse der pludselig er en helt anden.

Manden havde nemlig fået et par opkald fra sin telefon, fra et nummer han ikke kunne genkende, og da han pludselig slog det op på nettet, kunne han se, at det tilhørte Danske Spil.

”Jeg havde set, at telefonen havde ringet et par gange, hvor jeg ikke havde nået at tage den. Så jeg googlede faktisk nummeret og så, at det var Danske Spil. Så blev jeg da noget nysgerrig og sad klar, da den ringede igen,” lyder det fra manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

 Han havde dog ikke regnet med, at den ansatte fra Danske Spil ville fortælle ham, at han netop var blevet millionær.

”Så fortalte ham, jeg talte med, at jeg havde vundet to millioner kroner. Det er altså ikke helt gået op for mig endnu,” lyder det fra manden.

”Nu skal vi være gældfri”

Som tidligere nævnt så falder pengene på et tørt sted, da en længere sygemelding resulterede i en fyring til manden. Noget af beløbet skal derfor bruges på at gøre ægteparret gældfrie, men de vil også gerne invitere børn og børnebørn på ferie, da de ikke ligefrem bor tæt på hinanden.

”Det er jo dejligt, at vi har fået mulighed for at kunne invitere børn og børnebørn på en ferie sammen med os. De bor ikke lige i nærheden, så nu er der ovenikøbet også råd til at kunne besøge dem lidt oftere. Især i forhold til børnebørnene er det jo fantastisk,” fortæller vinderen til Danske Spil.

De to millioner kroner er ikke gået ind på kontoen endnu, og parret valgte at takke nej til at modtage 200.000 kroner i forskud. Konen har dog alligevel fået lov at shoppe løs for lidt af de penge, som manden havde lagt til side, hvis de ramte ind i dårlige tider. De tider skal ægteparret dog ikke regne med at rende ind i, hvis de bruger pengene fornuftigt.

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

 

 

Dagens Gossip