James Price stopper i 'Cirkusrevyen': Her er årsagen

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Cirkusrevyen skifter ud i personalet.

År 2023 bliver første gang siden 1985, hvor hverken Ulf Pilgard eller Lisbet Dahl vil være en del af den populære sommerrevy, som hvert år kan opleves på Dyrehavsbakken ved Klampenborg nord for København.

Det er altså nye tider i revyen. Men det er ikke kun på selve scenen, at der fra næste år skiftes ud. I de sidste 22 år har James Price, som særligt er kendt for sine evner i køkkenet, været kapelmester for revyen. I år vil dog være sidste år, og det er der en klar årsag til.

Læs også

Flyttede til et andet land, gjorde hende gravid og fik hendes navn tatoveret: 15 dage efter skete det utænkelige

- Cirkusrevyen bliver i 2023 første år siden 1985, hvor vi ikke har Ulf Pilgaard eller Lisbet Dahl på plakaten. Derfor markerer næste års revy på mange måder et stort skifte i Cirkusrevyen, siger Torben Pedersen til BILLED-BLADET og fortsætter:

- I det vi med Lisbets afsked skulle finde en ny instruktør, var det naturligt at ryste posen på den kreative side. Vi glæder os derfor til også at byde en ny scenograf og kapelmester velkommen.

Troben Pedersen udtrykker stor glæde og og ros til den afgående kapelmester, som ifølge direktøren har bidraget med smuk musik og sjove tekster.

Ligeledes er der stor tilfredshed med den generelle arbejdsindsats, som James i alle årene har lagt for dagen.

Den nye kapelmester bliver Joakim Pedersen, som sammen med Cirkusrevyens nye instruktør, Joy-Maria Frederiksen, skal fra næste år skal samarbejde om revyen på Dyrehavsbakken.

Læs også

Politiet advarer: Vær opmærksom på denne type svindel

 

 

Dagens Gossip