Janni Ree deler gode nyheder: "Det er rigtig godt"

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Janni Ree kan nu oplyse, at der er bedring at spore hos barnebarnet Helmer.

Det var en chokeret Janni Ree, som i sidste uge var på familietur i Ree Park ved Ebeltoft. Desværre fik familien sig en grim overraskelse, for pludselig fik det yngste barnebarn, Helmer, problemer.

Helmer endte med at blive akut indlagt på Randers Sygehus med både RS-virus og blodforgiftning. Nu er der gået en lille uges tid, og der er heldigvis bedring at spore hos forsidefruens barnebarn.

Læs også

Drama i Rema 1000: Har du set ham her?

- Han er kommet hjem, så det er rigtige gode nyheder, og han er begyndt at spise selv. Han havde jo tabt sig 500 gram på to dage, men nu sover han meget, og han er begyndt at tage flaske igen, så det er rigtig godt, siger Janni Ree til Ekstra Bladet.

Janni Ree fortæller videre, at barnebarnet nåede at være indlagt i fem dage, hvor han fik antibiotika, hvilket hurtigt var med til at forbedre hans tilstand.

Hun er dog stadig i chok over, at det kunne gå, som det gjorde.

- Man regner jo ikke med, at sådan en to måneder gammel baby skal igennem det. Det er en meget farlig virus, og jeg håber, at de snart får udviklet en vaccine, der kan beskytte mod det, siger hun.

Og netop det med vaccine udvikler sig også. I går kunne Statens Serum Institut nemlig oplyse, at man har opnået gode resultater med test af en vaccine mod RS-virus på mus.

Vaccinen er udviklet i samarbejde med et hospital i Boston, USA. Næste skridt er ifølge SSI at teste vaccinen på mennesker, inden den endeligt kan godkendes til forebyggelse af luftvejssygdommen.

Læs også

TV-udbyder med dårlig nyhed: Hæver prisen på din TV-pakke

 

Dagens Gossip