Janni Ree med bizar afsløring: Vi kigger ned i toilettet hos hinanden

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Der kommer bizarre afsløringer, når Janni Ree deltager i et nyt tv-program. I traileren til et nyt program lægger hun hvert fald ikke skjul på, at hun ofte kigger til Karstens afføring.

Der kommer mange overraskelser på bordet, når man følger Jannie Ree i tv programmet ‘Forsidefruerne’. De overraskelser fortsætter, når Jannie Ree deltager i et nyt tv-program ‘Divaer på Discount’ hvor meningen er, at Janni Ree og Sigmund Trondheim skal forsøge at ‘komme ned på jorden’ ved hjælp af Jannis datter og Sigmunds far.

I et af afsnittene til det nye realityprogram skal Janni og hendes datter forbi en tarmskylning, da det er den måde, hvorpå Janni får en flad mave i stedet for timer i træningscenteret.

Læs også

Muslimske familier klagede over julesange: Nu har skolen fjernet dem

Jannis datter Nathalie finder det ulækkert med en tarmskylning, men det synes Janni bestemt ikke det er, hun har nemlig et meget ‘normalt’ forhold til lort.

I programmet fortæller hun, at afføring er helt normalt hjemme hos hende og Karsten Ree, og at de faktisk ofte kigger ned i toilettet, når den anden har lavet stort.

“Jeg har et godt forhold til min afføring – til lort. For hjemme hos os, der taler vi altid om vores afføring. Vi går meget op i det, hvem der har været på toilettet, og hvem der har lavet mest, og vi kigger ned i toilettet hos hinanden og siger “Nej, hvor er det fint” og “Ej, hvor er det godt”. Vi taler rigtig meget om det,” fortæller Jannie Ree i programmet ifølge Realityportalen.dk.

Vil du gerne se mere til Janni Ree, der taler om afføring med hendes datter, så har du allerede nu mulighed for at se Divaer på Discount. Det kan ses på Viaplay eller gratis på Viafree.

Læs også

Danskerne får alligevel ikke skattelettelser, men politikerne beholder deres skattefrie tillæg

 

 

Dagens Gossip