Jeanette Ottesen afslører: Det hedder min nyfødte datter

Foto: Polfoto/Per Lange (arkivfoto)

Jeanette Ottesen og Marco Loughran har valgt et helt unikt navn til deres nyfødte datter, som kom til verden i december måned.

Jeanette Ottesen blev mor for første gang, da hende og manden Marco Loughrans lille datter kom til verden i december måned.

Foreløbig har den nybagte mor været lidt hemmelighedsfuld omkring datterens navn og blot omtalt hende som ‘Baby B’.

Men nu løfter Jeanette Ottesen sløret for barnets fulde navn i et nyt indlæg på sin blog.

Læs også

Amanda føder sin egen niece

- Baby B’s navn er Billie-Mai Ottesen Loughran, skriver Jeanette Ottesen, som mener, at navnet passer perfekt til hendes lille datter:

- Ja, jeg synes jo selvfølgelig, det er det sejeste navn, og det passer perfekt til hende! Jeg kalder hende faktisk bare Billie, men hendes fulde navn er Billie-Mai. Når hun selv får en mening, så kan hun jo selv bestemme, om hun bare vil kalde sig for Billie eller Billie-Mai, lyder det fra Jeanette Ottesen.

- Jeg tror ikke der er nogle i Danmark der hedder dette navn, så det er også et lidt unikt et af slagsen, tilføjer hun.

Læs også

Jordemoder trak så voldsomt i barn under fødsel, at hovedet røg af

Jeanette Ottesen fortæller også, at Marco Loughran har haft en særlig plan, siden de to bestemte sig for datterens navn. Den nybagte far ville nemlig havde det tatoveret på kroppen, hvilket han fik gjort lørdag. 

Så snart, hun er færdig med at amme, har Jeanette Ottesen planer om, at hun også skal en tur under nålen. 

Det var ikke helt uden problemer, da lille Billie-Mai kom til verden kort før jul. Første uge tabte hun sig meget og havde gulsot:

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

- B havde et par hårde første dage i sit liv, men jeg har efterfølgende fundet ud af, at det var totalt normalt. Da B blev født, vejede hun 3492 gram, og blot to og en halv dag efter vejede hun kun 3100 gram, og samtidig med det havde hun så udviklet gulsot. Jeg blev noget forskrækket, da vi fik disse nyheder, da jeg egentlig troede, at alt gik, som det skulle, fortalte Jeanette Ottesen i den forbindelse i et indlæg på bloggen.

Den nybagte mor havde problemer med, at der ingen mælk løb ud af hendes bryster de første dage, mens ingen havde fortalt hende, at det er normalt, nyfødte taber sig i dagene efter fødslen.

- Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde gjort et godt nok stykke arbejde som mor. Jeg havde ikke givet mit barn noget mad i to dage!!! Altså, hun har nok fået lidt råmælk, men det har satme ikke været meget. Og så oven i hatten havde hun fået gulsot. Total fiasko følte jeg. Jeg blev rigtig ked af det, da det her lille væsen jo er top afhængig af én og bogstaveligt talt ikke kan klare sig uden, at nogen tager sig af hende.

Du kan læse hele blogindlægget om navnevalget lige her, hvor du også kan se billeder af lille Billie-Mai og faderens tatovering.

Emma blev undfanget i 1992 - men hun er først blevet født nu

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip