Jennifer Lopez smider alt tøjet: Overlader intet til fantasien

Foto: Shutterstock.com.

Jennifer Lopez har besluttet at forkæle sine fans med billeder og videoer, hvor hun absolut intet har overladt til fantasien.

Der findes rigtig mange måder at fejre sin fødselsdag på. Jennifer Lopez, der søndag fyldte 53 år, valgte dog en løsning, som de færreste andre ville kaste sig ud i.

Læs også

Advarer: Har du tanket benzin på denne danske tankstation, så kan du risikere motorproblemer

For at fejre sin fødselsdag, delte hun nemlig en reklamevideo for sit nye skønhedsprodukt. I denne video ser man hende smøre sig selv ind i den nye creme, hun har lanceret, mens hun har iført en sort badedragt.

Der er dog også blevet frigivet en række billeder, der stammer fra optagelserne – og her har hun undladt at iføre sig den sorte badedragt. Med andre ord, så er hun fuldstændig nøgen.

Den nye creme, der er blevet sendt på markedet af JLo Beauty, har fået navnet 'JLoBody FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm', og er – som produktnavnet også antyder – en creme, der er målrettet brug på bagdelen.

Som tekst til reklamevideoen, der er blevet delt på hendes personlige Instagram-profil, skriver hun, at det har været vigtigt for hende at skabe hudplejeprodukter til hele kroppen.

"Vi giver al denne pleje og opmærksomhed til huden i vores ansigt, men vi forsømmer nogle gange kroppen. Det var vigtigt for mig at skabe en hudplejerutine for kroppen for at imødekomme dens specifikke og unikke behov, og vi startede med bagdelen," skriver hun.

Foto: Instagram

Billederne fra seancen er dog ikke blevet delt af den 53-årige kendis selv. Derimod er det fotografen bag billederne, der har valgt, at andre også skal have mulighed for at se Jennifer Lopez uden tøj på.

Skulle man nu få lyst til at prøve lykken hos Jennifer Lopez, bliver man skuffet. Hun blev nemlig for nylig gift med Ben Affleck, som hun fandt sammen med igen i 2021, efter at være gået fra hinanden næsten 20 år tidligere.

Parret er lykkelige sammen, hvilket ikke blot er blevet markeret med et bryllup i sidste weekend, men også en bryllupsrejse i Paris, som de i øjeblikket er afsted på.

Læs også

Romantisk frieri går grueligt galt: Må bære halskrave i en uge

 

Dagens Gossip