Jes Dorph indrømmer løgn: "Jeg orkede ikke at se flere overskrifter med mig selv"

Foto: Marie Ravn/Ritzau Scanpix

Jes Dorph indrømmer nu, at han løg.

Jes Dorph-Petersen blev i januar 2021 fyret fra sit arbejde hos TV 2 efter mange år på kanalen. Undervejs nåede Jes Dorph blandt andet at været på ‘Go’ Aften Live’ og ‘TV 2 Nyhederne’.

Det skete efter en større sag om sexisme på TV 2, som Jes Dorph ifølge anklagerne var en del af. Jes Dorph er anklaget for at haveeforulempet to kvinder i henholdsvis 2001 og 2003.

Læs også

James Price afslører: Det skal jeg efter Cirkusrevyen

I august samme år kunne Jes Dorph så meddele, at han nu skulle være vært på en podcast med navnet ‘Dorph’. Det blev dog en kort fornøjelse, for blot et par måneder senere var podcast-eventyret slut.

Dengang meddelte Jes Dorph, at det var hans egen beslutning samt at det ikke var relateret til Metoo-sagen på TV 2.

Men nu er historien ifølge Jes Dorph en anden. Det fortæller han til Ekstra Bladet, men kommer også selv ud med en kommentar på sin Facebook.

- Artiklen i avisen og på eb.dk beskriver forløbet helt korrekt. Men lad mig alligevel præcisere - også fordi denne forside kan virke lidt vel bastant: Bauer Media inviterede mig i foråret 2021 til at lave en serie podcasts, som skulle optages i stationens studier. Vi gik igang, og jeg indfandt mig en gang om ugen et par timer hos Bauer i Skovlunde, hvor jeg optog ugens afsnit sammen med gæsten og en (mandlig) producer. Efter 6 afsnit ringede direktøren for Bauer Media til mig og sagde, jeg ikke længere var velkommen i Skovlunde. Tre unavngivne kvinder havde overfor direktøren udtrykt, at de følte sig krænkede af min blotte tilstedeværelse, skriver Jes Dorph blandt andet på Facebook.

Jes Dorph slutter  af med at forklare, hvorfor han dengang valgte at lyve omkring sit exit.

- Ekstra Bladet skriver desuden, at jeg “løj” om årsagen til mit stop på Bauer sidste år. Og det er sandt. Jeg orkede ikke at se flere overskrifter med mig selv på det tidspunkt. Derfor valgte jeg i 2021 at påstå, at samarbejdet sluttede, fordi jeg skulle videre med andre projekter. Nu kommer den rigtige historie så frem. Og det er ok for mig idag. 

God sommer

Solen skinner

 

Dagens Gossip