Jes Dorph kan ikke få et job: Overvejer pension

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Den tidligere TV 2-vært overvejer nu tidlig pension, da det ikke vrimler med jobs.

Det seneste halvandet år har været ganske turbulent for journalist og tidligere vært på TV 2, Jes Dorph Petersen. Jes blev fyret fra TV 2 efter anklager om seksuelle krænkelser flere år tilbage. Den såkaldte 'MeToo-sag', som fik konsekvenser for flere på TV 2 herunder Jens Gaardbo og altså også Jes Dorph Petersen.

Siden da har det været svært for Jes at finde arbejde. Derfor prøvede han at lave sin egen podcast, men det varede heller ikke længe.

Læs også

Facebook i problemer: Sådan får du dit almindelige 'feed' tilbage

Nu er Jes kommet dertil hvor han overvejer at indstille karrieren og lade sig pensionere fire år før tid. Det fortæller 63-årige Jes Dorph-Petersen selv i radioprogrammet Ringdal & Kristensen på 24syv.

– I dag siger jeg bare, at der må ske det, der sker. Altså jeg er 63 år gammel, og hvis det ender med, at jeg skal gå på pension, som jeg ellers skal om fire år, så gør jeg det. Så må det være sådan, siger den tidligere TV 2-ansatte gennem mere end 30 år i radioprogrammet Ringdal & Kristensen.

Han giver dog også i programmet udtryk for, at han undrer sig over, at det ikke er lykkedes ham at lande et job efter afskeden med TV 2:

– Jeg synes, det er vanvid, at jeg ikke kan få et job i betragtning af, at jeg er lige så dygtig, som jeg var for to år siden, hvor jeg kunne få mange jobs. Men det er jo de enkeltes arbejdsgiveres frie valg.

Læs også

Sofie Linde reagerer på dokumentar: "Føj for en syg kultur"

 

Dagens Gossip