Jesper Buch lykønsker datteren: "Overraskede hende idag"

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Jesper Buch har overrasket sin datter.

Det er stort, når man får første gang får lov til sidde bag rattet og være en del af trafikken i en bil. Mange får kørekortet i gave af sine forældre - nogle får endda også en bil at køre rundt i efterfølgende.

Så heldig er Fie Buch, som er datter af serieiværksætteren Jesper Buch.

Læs også

Solgte brugte trusser - kunder i chok, da de fandt ud af, hvem trusserne havde tilhørt

I et opslag på Instagram deler den 46-årige ‘Just-eat’ medstifter og stolte far et billede af sig selv, sin datter og hendes nye bil, som han netop har købt til hende.

– Min søde datter fie.buch har fået kørekort – overraskede hende idag med en lille bitte fin bil – Tillykke Fie, står der i opslaget.

Og der er altså ikke tale om hvilken som helst bil – den fine lille nye bil er nemlig en flot, sort Audi, som de fleste unge nok ikke kan prale af at have som deres første bil.

Det er en Audi A1 Sportback, som Fie nu for alvor kan få lov til at blive en erfaren kører i.

Foto: Instagram

Jesper Buch blev for alvor et kendt ansigt blandt danskerne som investor i DR-programmet ‘Løvens Hule’, hvor håbefulde iværksættere præsenterer deres idéer og virksomheder for at overbevise en af de såkaldte ‘løver’ om at smide nogle penge i deres forretning.

Her har Jesper Buch været med lige siden første sæson. Med tiden er det da også blevet til flere investeringer, blandt andet i tøjvirksomheden Shaping New Tomorrow og Bold, som laver iskaffe på dåse. Begge dele har været en stor succes.

Læs også

Benzinpriserne går amok: Næsten 18 kroner for en liter benzin

 

Dagens Gossip